En magisk aften

Vi har hatt stor suksess med å kjøre en magiker som kveldens konferansier. I tillegg til humor og underholdning vil man også oppleve magi. Rett og slett en magisk aften der det umulige blir mulig.

Send en uforpliktende forespørsel på En magisk aften!

Om En magisk aften

Dette bli en kveld dine gjester sent vil glemme! Vi g anaterer at alle blir forbauset, overrasket, begeistret, imponert og ikke minst sittende igjen undrende på hvordan dette lar seg gjøre.

En magisk aften er en kveld man sent vil glemme, en garantert suksess! På mindre grupper holder det ofte med en magiker, men på arrangementer med større grupper anbefaler vi flere magikere for å få en kveld hvor alle får oppleve magien på nært hold.

Allerede under aperitiff vil magikerne gå rundt og gjør det som kalles close up og nær magi. Fra scenen vil en av magikerne være konferansier, er det flere magikere tilstede vil man oppleve ulike innslag fra magikerne gjennom kvelden, alt fra flyvende bord til hypnose for å nevne noe.

Mellom rettene vil magikerne gå fra bord til bord mens de gjør triks så alle får oppleve magien på nært hold. Pass godt på klokker og gifteringen.

Når det gjelder det musikalske anbefaler vi her små innslag gjennom kvelden hvor man blander ulike stilarter som: DJ, fiolin, trommer, saksofon og gitar. Her vil man oppleve alt fra den rolige lounge musikken når dørene åpnes til eksplosive musikkinnslag hvor man får se artister som gjør ting med sine instrumenter man ikke trodde var mulig.

Etter underholdning og mat anbefaler vi enten et skikkelig partyband så dansegulvet fylles eller DJ som spiller herlige rytmer.

Vi sørger selvsagt for et stilfullt og lekkert lokale med magisk belysning.

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!