Lokal aften

En lokal aften er en reise gjennom Stavanger regionen og alt det flotte byen har å by på i form av underholdning, mat og sjarme

Send en uforpliktende forespørsel på Lokal aften!

Om Lokal aften

Med tanke på dette temaet skreddersyr vi hvert enkelt arrangement slik at din kveld blir helt unik. Nedenfor har vi satt opp noen tanker og ideer som man kan ta utgangspunkt når et eventuelt konseptforslag skal lages til ditt firma.

Stavanger regionen er godt kjent for sitt kjøkken i inn og utland. Og hva er vel mer sjarmerende enn å få lokal og kortreist mat til kveldens middag. Sammen med arrangementssted setter vi opp forslag til en meny basert på sesongens råvarer. Vi nevner blant kveite fra Hjelmeland, tomater fra Finnøy, kjøtt fra Prima Jæren, Iskremgården på Vigrestad, jordbær fra Joa, det lille safteriet på Ullandhaug og slik kunne vi fortsatt og fortsatt.

Stavanger regionen har mange komikere og entertainere som garantert vil slå an på ditt arrangement. For å nevne en av de mange trekker vi frem Hans Morten Hansen som både har vunnet priser for Norges beste Standupkomiker og hadde verdensrekord i å holde standup lengst.

Når det gjelder det musikalske har man alt fra trubaduer, band og musikere innenfor ulike stilarter. Det er ikke for ingenting at Stavanger har vært «venue» for Spellemannsprisen. Regionen har fått artister som Morten Abel, Tønes og Hanne Sørvaag for å nevne noen av de som også er blitt til nasjonale stjerner.

Regionen har en flott natur med Preikestolen, Lysefjorden og Solastranden for å nevne noe. Kanskje man kan bruke naturen inn i arrangementet med tanke på bilder og design på skjermer og pynt av lokalet. Med å kjøre dette konseptet har man et hav av muligheter. Kanskje man også skal ut i denne naturen i form av en utflukt.

Sammen med deg som kunde skreddersyr vi et helt unikt konsept for ditt firma.

IMG_2195

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!