Fly With Show The Vida

Vi ønsker å ta deg med på en fantastisk reise i show- verdenen. «Sit back, relax and enjoy the flight of your life!» Vi garanterer en kveld dine gjester sent vil glemme!

Send en uforpliktende forespørsel på Fly With Show The Vida!

Om Fly With Show The Vida

Dette er et konsept vi kan gjennomføre tematikken til fingerspissene og allerede ved ankomst får gjestene sitt boardingkort hvor det både står reisemål og ikke minst at man seinere på kvelden kan rive av enden av billetten som så blir brukt som drikkebong.

I foajeen opplyses det over høyttaleranlegget både praktisk info, boarding time og når «gaten» åpnes. Her har vi forhåndsinnspilt en stemme med riktig «boardinglyd» slik at det hele er svært gjenkjennelig som på en flyplass.

Når dørene åpnes står både kaptein og hans mannskap, altså flyvertinner og flyverter i full kostyme og bistår passasjerene (gjestene) til å finne sine plasser. Og når alle gjester er «seatet» starter showet.

Kapteinen som er en innleid komiker ønsker velkommen til kveldens rundreise hvor man skal gjennom ulike destinasjoner gjennom kvelden. Første show fra scenen er selvsagt «takeoff» hvor danserne som er utkledd som flyvertinner og flyverter kjører i gang med første show nummer bak fra salen til musikk før de ender opp oppe på scenen.

Gjennom kvelden skal vi oppleve ulike destinasjoner hvor hver destinasjon henspeller seg i hvem land man er i. Ankommer man India får man eksempelvis mat tilpasset dette landes og shownummer / dansenummer fra dette landet.

I tillegg til danserne har vi også med en artist som er med på noen av show numrene, så her fån en herlig kombinasjon av underholdning fra kapteinen til danseshow og musikalske godbiter fra kveldens crew.

Etter dessert lander vi som regel i Las Vegas med et heidundrende shownummer fra scenen fra denne byen før kvelden gjerne rundes av  med et partyband som spiller opp til fest og dans ut i den sene nattetime.

Kapteinene

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!