Maskeradeball

Et maskeradeball med storslåtte kjoler, dresser. Hoffmaskerade var omfattende tilstelninger med dans, kostymer og masker på hoffene i Europa i det 15. og 16. århundre.

Send en uforpliktende forespørsel på Maskeradeball!

Om Maskeradeball

Allerede på invitasjonen kan man invitere til maskeradeball slik at de ansatte får plukket, ut kjøpt eller leid de flotteste antrekk. Noen dager før arrangement er det også populært å dele ut en masker til de ansatte slik at velkomsten på den røde løperen blir mest mulig spektakulær.

Et maskeradeball kan arrangeres hvor som helst, også på hotell. Men om man ønsker den særegne plassen som passer rett inn i konseptet har vi et par veldig gode forslag til «venue» i Stavanger området. Rød løper, 7 armet lysestaker, lysekroner og lysdekor er med å skaper et magisk atmosfære til denne temafesten.

Hva med aperitiff og fingermat før man blir servert en 3-4-5-6 ellers 7 retters meny. Eventuelt at kveldens servitører kommer rundt med fingermat gjennom kvelden.

Kveldens konferansier vil ved siden av underholdning krone ballets konge og dronning.

Seinere på kvelden spiller kveldens band eller DJ opp til dans.

Et maskeradeball er noe de færreste har fått oppleve og med rett konsept rundt teamet blir dette en magisk kveld man vil huske i lang tid. Vi i Topp Arrangement skreddersyr gjerne et konseptforslag til ditt firma.

Maskeradeball

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!