James Bond

James Bond, agent 007 er det ultimate temaet å kjøre når ditt firma skal arrangere neste event. Alle har kjennskap til Bond uansett alder, nasjonalitet og skjønn. Sammen med våre samarbeidspartnere har vi satt opp et konseptforslag. James Bond konseptet er en hit i disse tider da det er verdenspremiere på det nye Bond-filmen «SPECTRE» i November 2015.

Ankomst
Når man ankommer arrangement sted vil man selvsagt gå inn på den røde løperen som fører gjestene gjennom garderobene og inn til aperitiff området. Her blir det aperitiff mens man for et eksempel har live musikk fra en mindre scene. I tillegg kan man på utvalgte steder også ha en eller flere sirkusartister som beveger seg opp og ned fra taket i silkebånd (faguttrykk: «tissue») I tillegg kan Bond-vertinner stå og ønske velkommen. Vi skal ikke gå i detaljene i denne presentasjonen, men det er enormt mye å spille på med tanke på dette teamet: man kan for et bytte ut den vanlige aperitiffen med «vodka martini shaken not stirred».

Forslag på en James Bond kveld

Før middag
Når alle har funnet sine respektive plasser vil den gjenkjennelse åpningsmelodien til James Bond spilles slik at folk forstår at nå showet og kvelden er i gang. James Bond vertinnene man møtte under aperitiff er egentlig profesjonelle dansere som starter å danse bakfra lokalet og frem mot scenen mens en av våre artister synger en av James Bond sine velkjente sanger. Idet sangen er ferdig kan for et eksempel James Bond komme dalene ned fra taket mens fyrverkeri eller konfetti går av, en magisk åpning på en storartet kveld. James Bond blir spilt av en komiker som spiller skjult teater, for et eksempel Francois Sibbald som geleider gjestene gjennom kvelden med fart, spenning og mye humor.

Etter middag
Nytt shownummer hvor Bond-jentene dansere mens artist for et eksempel gjør en James Bond medley av sanger vi alle har hørt i filmene gjennom en årrekke. James Bond kjører dessuten et underholdningsinnslag fra scenen før sekvensen avsluttes med et sceneshow hvor sirkusartistene gjør stunt fra taket og ned mot scenen eller noen av bordene (om lokalet tillater det)

Etter dessert
Her kommer avslutningsnummeret som avslutter med et pang. Etter dette kan man for et eksempel ha live musikk fra scene eller hva med å kombinere denne kvelden med Casino bord, ja mulighetene er mange.

Dette er som sagt bare en liten smak og ideer man kan gjøre på en slik aften. Ta kontakt med oss i Topp Arrangement og vi skreddersyr et detaljert konsept for eller sammen med deg og ditt firma.