James Bond

James Bond, agent 007 er det ultimate temaet å kjøre når ditt firma skal arrangere neste event. Alle har kjennskap til Bond uansett alder, nasjonalitet og kjønn.

Send en uforpliktende forespørsel på James Bond!

Om James Bond

Når man ankommer arrangementet vil man gå inn på den røde løperen som fører gjestene gjennom garderobene og inn til aperitiff området. Her blir det aperitiff, mens man for et eksempel har live musikk fra en mindre scene. I tillegg kan man på utvalgte steder også ha en eller flere sirkusartister som beveger seg opp og ned fra taket i silkebånd.

I tillegg kan Bond-vertinner stå og ønske velkommen. Vi skal ikke gå for mye i detaljene i denne presentasjonen, men det er enormt mye å spille på med tanke på dette teamet. Man kan for eksempel bytte ut den vanlige aperitiffen med «vodka martini shaken not stirred».

Når alle har funnet sine respektive plasser vil  åpningsmelodien til James Bond spilles slik at folk forstår at showet og kvelden er i gang.

Vertinnene man møtte under aperitiff er egentlig profesjonelle dansere som starter å danse bak i lokalet og frem mot scenen, mens en av våre artister synger en av James Bond sine velkjente sanger. Idet sangen er ferdig kan for et eksempel James Bond komme dalene ned fra taket mens fyrverkeri eller konfetti går av, en magisk åpning på en storartet kveld.

James Bond blir spilt av en komiker som spiller skjult teater, for et eksempel Francois Sibbald som geleider gjestene gjennom kvelden med fart, spenning og mye humor.

Etter middag er det nytt shownummer hvor Bond-jentene dansere mens artist for et eksempel gjør en Bond medley av sanger vi alle har hørt i filmene gjennom en årrekke. James Bond kjører dessuten et underholdningsinnslag fra scenen før sekvensen avsluttes med et sceneshow hvor sirkusartistene gjør stunt fra taket og ned mot scenen eller noen av bordene (om lokalet tillater det).

Kvelden avsluttes etter dessert med ett smell og gir gjestene en opplevelse de sent vil glemme. Etter dette kan man for et eksempel ha live musikk fra scene eller hva med å kombinere denne kvelden med Casino bord, ja mulighetene er mange.

Video

Foto:

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!