Pål Mangor Kvammen

Dette er et foredrag som omhandler temaet arbeidsglede og det å se og bli sett, samt finne den indre arbeidsgleden. I tillegg holder Pål Mangor et foredrag om suksesskriterier ved oppstart av et nytt prosjekt i en organisasjon.

Send en uforpliktende forespørsel på Pål Mangor Kvammen!

Om Pål Mangor Kvammen

Pål Mangor Kvammen er anerkjent komiker, artist, regissør og produsent fra Stavanger. Når han ikke selv står på scenen drifter han revy og humorhuset «Stavangeren» samt skriver for kjente entertainere som Hans Morten Hansen, Øivind Blunch, Rune Andersen, Yngvar Numme og Hege Schøyen for å nevne noen.

Kvammen fikk i 2006 komikomiteens fagpris for arbeidet med tekster, regi og produksjon. I 2013 ble han tildelt Stavanger kommune sin kulturpris. Og han kan se tilbake på en rekke produksjoner som har vunnet en rekke priser og blitt hyller i mediene som blant annet forestillingen «Lykkeliten» med Rune Andersen og «Løgnaslaget» som gjennom tidenes morgen har fått kritikerroste tilbakemeldinger.

Som foredragsholder holder aldri Pål Mangor det samme foredraget to ganger, han tilpasser seg alltid kundens behov, ønsker og eventuelle utfordringer. Om arrangementet ditt er i Stavanger-regionen stiller han alltid til et fysisk møte i forkant og om arrangementet er utenfor Stavanger tar han seg god tid til både et og to telefonmøter eller via «teams».

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!