Kundeevent

Planlegger du et kundearrangement er det viktig å vise seg fra sin beste side. Det er helheten og detaljene som teller i alt vi gjør.

Kundeevent

Når du inviterer deres viktigste kunder, leverandører og samarbeidspartnere til en faglig eller et sosialt arrangement er det viktig at alt fungerer i alle ledd.  At maten smaker godt, at logistikken flyter, at lokalet ser innbydende ut og at teknikken fungerer optimalt med lyd og lys.

Et annet viktig element er å finne den rette underholdningen eller den rette foredragsholderen om man har noe faglig og her kommer vår kunnskap som regel godt med.

Vi bistår ofte våre kunder i hele prosessen under et kunearrangement,  fra man går i gang med planleggingen til selve arrangementet er ferdig. Men vi kan også bli koblet på om dere allerede har kommer i gang med arbeidet.

La oss bistå slik at dere gjester ser at dere leverer i alle ledd, til og med når det gjelder faglige og sosiale sammenkomster. La oss ta bistå i det vi kan best slik at du kan senke skuldrene dine på arrangementet og heller ta deg av dine aller viktigste gjester.

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
_FAS4242

Vi har tatt imot tusenvis av gjester gjennom utallige events og vet viktigheten av en sømløs opplevelse når kunder, leverandører og samarbeidspartnere blir invitert til et arrangement. Maten må være delikat, logistikken feilfri, lokalet tiltalende, og lyd- og lysutstyr må fungere. Valg av passende underholdning utgjør også en betydelig faktor, og vår ekspertise på dette området er verdifull. Vi tilbyr støtte gjennom hele prosessen – fra planlegging til avslutning av arrangementet. La oss bidra til å skape en imponerende opplevelse for deres gjester, slik at du kan dedikere din oppmerksomhet til dine mest betydningsfulle gjester.

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!