Sommerfest

En avslutning før sommeren er en av årets store begivenheter, en oppmerksomhet til de ansatte i form av en uformell kveld fylt med gode opplevelser med god mat og underholdning. 

_DSC6733

Sammen finner vi gode løsninger

Muligheten er mange og vi trenger i førsteomgang litt info om deres firma, hvor mange personer dere er, hva dere har gjort tidligere og om dere allerede har gjort noen tanker for årets arrangement. Vi vil deretter sende et eller flere konseptforslag som forhåpentlig faller i smak.


Konseptforslag for sommerfest

  • Telt, grillbuffet, standup og livemusikk
  • Aktiviteter, tapas og underholdning
  • Båttur med skalldyrbuffet og trubadur.
  • Skreddersydd sommershow
  • Gårdsbesøk med aktiviteter, mat & underholdning

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
teambuilding

Skap minneverdige øyeblikk og opplev en unik atmosfære på årets Sommerfest! Vi arrangerer en eksklusiv begivenhet fylt med god mat, fantastisk underholdning og en unik sommerstemning. Vårt team av erfarne fagfolk tar seg av alle detaljer, slik at du kan nyte arrangementet i fulle drag sammen med dine gjester. Vårt erfarne team er lidenskapelig opptatt av å sikre at din visjon blir til virkelighet - fra idé til sømløs gjennomføring. Vi skaper ikke bare et arrangement, vi skaper minner. Bli med oss på reisen mot å skape deres sommerhappening!

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!