ONS

Planlegger ditt firma et arrangement under oljemessen ONS i Stavanger har vi lang erfaring med å tilrettelegge dette for små og store firmaer. Vi har lokalkunnskap til hoteller og andre arrangement steder i Stavanger. Vi leverer lyd, lys og teknikk og vi foreslår rett  underholdning til deres event, enten dere ønsker norsk skpråelig eller engesleke entertainere på scenen. 

www.topparrangement.no

Vi kan levere:

  •  Totalproduksjon - Faglig eller sosialt arrangement.
  • Leveranse av komikere, artister, DJ, band og andre entertainere.
  • Forslag til restaurant og hoteller.
  • Skreddersydde underholdningskonsepter.
  • Underholdning til stands og / eller kveldseventer.
  • Forslag til båtturer inkludert god mat og livemusikk.
  • Teknisk produksjon - lyd, lys, scene og AV teknisk.
  • Prosjektledelse både før og under arrangement.
  • Planlegging og gjennomføring

 

Vi bistår før og under arrangementet slik at du kan konsentrere deg om dine gjester. Vi kan være med helt fra start i planlegingen slik at vi er med i hele produksjonen eller kun deler av arrangemnetet som formidling av en foredragsholder eller underholdning.

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
www.topparrangement.no

Planlegger ditt firma et arrangement under oljemessen ONS i Stavanger? Vi har en omfattende ekspertise når det gjelder å tilrettelegge arrangementer for bedrifter i alle størrelser. Vi har lokalkunnskap til hoteller og andre arrangementssteder i Stavanger, noe som gjør oss i stand til å anbefale passende steder og fasiliteter. Vi leverer tekniske løsninger, samt skreddersydde underholdningsalternativer. Vi står til din disposisjon fra planlegging til den store dagen. Med oss ved roret, kan du vie all din energi til å gi gjestene dine en opplevelse de sent vil glemme.

Populære entertainere til ONS-arrangement

The Miracle Men

The Miracle Men

Dette er et konsept bestående av Jon Ensor og Paul Martin fra UK.  De kan bookes som Miracle Men eller hver for seg. De kan bookes til sosiale arragement som konferansier med humorinnslag og magi ellr til stands for å tiltrekke seg kunder.

Inger Lise Hope

Inger Lise hop

Inger Lise Hope er en fantastisk artist som kan komme inn og gjøre et par låter til å kjøre den musikalske underholdningen gjennom kvelden. Hun kan opptre som, med musikere eller at hun har med sitt helg egne dinnershow.

Kokken Pablo

Pablo

Francois Sibbald alias "Kokken Pablo" byr på en heidundrende helaften. Kokken Pablo er en morsom spanjol med mye selvtillit. Pablo geleider gjestene trygt gjennom middagen med sin særegne stil, underholdende historier og lyriske krumspring mellom rettene.

DJ AA:GE & July sax

July Sax

DJ i kombinasjon med saksofon er et unikt konsept som gjør at dine gjester får opplevelser de ikke hadde forventet. July Sax Sax er en  entertainer i særklasse som leverer musikalske godbiter og topp stemning. Eksplosive showinnslag, loungemusikk eller  Afterparty.

Richard Bowers

Richardd

Dette er en aldri så liten stjerne av en entertainer. Han gjør sine opptredener på engelsk og man får alltid mye energi, fantastisk humor, galskap og herlige musikalske innslag. Han er en gentleman som har stemme, mimikk og sjarm nok til å bringe både Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davies jr til live

Kjell & Tine

Kjell og Tine

Kjell & Tine er en fantastisk duo som er meget populær innenfor ulike arrangement. De er mest kjent for å spille opp til fest og dans ettter et godt måltid. De er erfarne til å lese sitt publikum enten det dreier seg om å spille opp til fest og dans eller om de bare skal levere andre låter om gjestene er mest klar for å snakke med hverandre.

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!