Kickoff

Gi en inspirerende start på det nye året eller høsten med en årsfest eller kickoff som fremmer energi og motivasjon blant de ansatte. Vi setter bedriftskulturen i fokus og sammen skaper vi minneverdige opplevelser som engasjerer, inspirerer og gir mulighet for sosialisering.

Faglig og sosialt

De ansatte samles til frokost eller lunsj, etterfulgt av konferanse med interne presentasjoner fra selskapet og inspirerende taler fra eksterne foredragsholdere. Etter et innholdsrikt faglig program er det tid for en smakfull middag og spennende overraskelser fra scenen. Vi tar oss av hele prosessen, fra hotellbestilling og teknisk støtte til booking av foredragsholdere og kveldsunderholdning.

Kun faglig

Man starter vanligvis tidlig på dagen eller til lunsj, der man begynner med konferansen med en intern introduksjon før en eller flere eksterne foredragsholdere tar scenen for å utdype den ønskede tematikken. Dette sikrer at de ansatte får implementert de viktigste fagområdene som skal vektlegges for selskapet. Vi tar ansvar for hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring.

Kun sosialt

Noen ganger ønsker man kun å sosialisere og dropper konferanse og faglig. De ansatte fortjener en minnerik kveld med deilig mat og underholdning. Kanskje ditt firma ønsker å arrangere en årsfest i stedet for et julebord. Vi tilpasser en skreddersydd kveld for ditt firma, hvor vi er involvert fra idé til gjennomføring, og hvor de ansatte vil oppleve en fantastisk aften med god mat og underholdning.

www.topparrangement.no

Vi bistår med:

  • Idemulding av ideer og konsepter
  • Booking av hotel eller catering
  • Eksterne foredragsholdere.
  • Lyd, lys, scene og AV-teknisk
  • Teambuilding / aktiviteter.
  • Komiker, artist og livemusikk.
  • Oppsett av detaljert kjøreplan
  • Planlegging og koordinering før arrangement
  • Gjennomføring av arrangementet

 

Vi kan bistå gjennom hele prosessen fra ide til planlegging og gjennomføringen av selve arrangementet. Vi kan også bistå med kun deler av prosessen hvor vi eksempelvis kommer med forslag til eksterne foredragsholdere, underholdning og livemusikk.

 

Det er viktig å gi de ansatte en hyggelig dag eller kveld utenfor kontoret, slik at de får muligheten til å snakke sammen og styrke samholdet. Dette bidrar til at de ansatte føler seg verdsatt, og det er kjent at bedrifter med en positiv bedriftskultur også oppnår de beste resultatene. 

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
Topp Arrangement er et eventbyrå som hjelper deg med blant annet artistformidling

I løpet av en 10-års periode har vi bistått våre kunder med faglige og sosiale arrangementer av høy standard, og produsert en rekke kickoff i ulike format. Uansett om anledningen er en hyllest til det nye året, innledningen til høstsesongen eller en markering av et fremtidig prosjekt eller kommende aktivitet, er vårt mål klart definert – å kaste lys over den kommende perioden. Arrangementet spiller en essensiell rolle i å bygge opp forventningene, øke motivasjonen og skape et høyt engasjementnivå blant deltakerne. Våre kickoff skal skape energi og bygge en kultur i form av det som skjer på scenen.

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!