Event på eget bygg

Noe av det kjekkeste vi gjør er "Total Makeover". Det vil si at vi endrer et lokale som verksted, lager, kantine eller hva det måtte være om til en festsal.

www.topparrangement.no

Vi har lang erfaring med det vi kaller "total maker" som er unike arrangement vi skreddersyr til det enkelte lokale. Fellesnevneren er at ansatte, kunder og leverandører får seg en kjekk overaskele og med rett innhold og prosjektledelse fra oss i Topp Arrangement garanterer vi en kveld man sent vil glemme. 

Typiske produksjoner er: 

  • Åpningsfest av et nytt bygg
  • Markering av et jubileum
  • Kundekveld med leverandører
  • En kjekk kveld for de ansatte

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
Verksted etter opprigg

Før og etterbilder fra ulike produksjoner

Fra verksted til åpningsfest

Dette var en kjekk jobb som totalt har resultert i tre ulike produksjonner på dette verkstedet. Kort fortalt er dette et verksted som ble tømt for verktøy, statsiver og annet utstyr. Deretter var det for oss og komme inn og skape rommet om til en festsal.

(Dra pilen frem og tilbake for å se før og etter bilde)

Fra kantine til festmiddag

Her hadde vår kunde akkurat flyttet til nye lokaler og ville gjerne markere dette. Kvelden staret med aktiviteter og gikk deretter over til middag med underholdning og avslutningsvis livemusikk og dans. Gjett om de ansatte ble overasket når de så kantinen ved ankomst.

(Dra pilen frem og tilbake for å se før og etter bilde)

Fra gårdsrom til jubileumsfest

En av våre kunder ville feire firmaets jubileum midt i naturen. Mellom en "løe" og et vedskjul satte vi opp telt på spesialmål som vi deretter innredet. I vedskjulet ble det scene med fantastisk underholdning, på gårdsplassen ble det dekket opp til galla og inne i løa ble det afterparty etter desserten.

(Dra pilen frem og tilbake for å se før og etter bilde)

Fra kunsutstilling til "fine dining"

Her var vi inne på kunstgallereiet Skur 2 i Stavanger. Men denne kvelden ble deler av kunstutstillingen tatt ned og vi fikk "nesten" frie tøyler til fra vår kunde til å dekorere til magisk festaften med servering av delikatesser og fantastisk underholdning fra scenen.

(Dra pilen frem og tilbake for å se før og etter bilde)

Vi kaller det «total makeover» Med lang erfaring har vi utallige ganger forvandlet ulike typer lokaler - verksteder, lagerlokaler, kantiner, og mer – til fantastiske eventarenaer. Med en imponerende historie innen skreddersydde arrangementer, garanterer vi en minneverdig opplevelse for de ansatte, kunder og leverandører. Vår prosjektledelse sikrer at hvert arrangement blir gjennomført med presisjon. Fra åpningen av nye bygg til jubileer, eksklusive kundearrangement og sosiale samlinger for de ansatte – vi skaper magien som varer.

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!