Roadshow

Planlegger dere sentralt at alle avdelinger skal få besøk av samme produksjon og innhold organsierer vi gjerne roadshow sammen med dere.  

sal

Noen ganger har man rett og slett ikke mulighet til å samle alle på et sted, mens andre ganger er det bare rett og slett ønskelig å kjøre samling i egen by av ulike årsaker.

Avhengig av lokasjoner og produksjonens størrelse ser vi an om vi transporterer utstyr rundt eller om det enkleste er å leie inn utstyr i de ulike byene. Crew og underholdning flys inn til de ulike besøksstedene.

Vi bistår med:

  •  Forslag til hoteller og venues i de ulike byene
  • Samme tekniske produksjon alle steder
  • Forslag til underholdning og eksterne foredragsholdere
  • Oppsett av kjøreplan og andre detaljer ved behov
  • Prosjektledelse før og under arrangement

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
Mikrofon

I samarbeid med våre kunder organiserer vi engasjerende roadshow, som sikrer den samme unike opplevelsen for gjestene uavhengig av geografisk beliggenhet. Vi tar ansvar for konseptutvikling, planlegging og gjennomføring slik at man kan ta dine produkter på landsomfattende turneer. Vi vurderer grundig om det er hensiktsmessig å transportere utstyr til ulike steder eller leie lokalt, avhengig av sted og produksjonsomfang. Videre sikrer vi at et produksjonsteam og ekstern underholdning blir fløyet inn til de ulike byene, for en feilfri gjennomføring og en uforglemmelig opplevelse.

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!