Digitale arrangement

Vi får mange spørsmål fra bedrifter om hva man kan gjøre av digitale arrangement for de ansatte og mulighetene er mange!

Video camera set record audience in conference hall seminar event. Company meeting, exhibition convention center, corporate announcement, public speaker, journalism industry, or news reporter concept

Digitale sendinger

Mulighetene mange, men kort fortalt stiller vi med kameracrew og underholdning, gjerne i kombinasjon med intervjuer fra ledelsen underveis. En sending blir ofte produsert på din bedrift eller fra et hotel.

Et eksempel kan være at en standupkomiker besøker ditt firma og intervjuer personer i ditt firma, alt fra ansatte til ledelsen og krydrer dette med humor underveis i sendingen.

Kanskje skal vi avslutte det hele med en lokal artist som gjøre en liten minikonsert til slutt. Etter opptak redigeres dagen til en "sending" på 60 minutter som sendes ut til de ansatte eller legges ut på internt intranett.

Livestream

Dette er for de som ønsker å gjøre alt "live" hvor vi da streamer fra ditt kontor eller gjerne fra et studio eller hotel.

Vi har tilgang på studio både i Stavanger og Oslo som er satt opp for streaming. Samt kan også stille med teknikere som kommer ut og gjør selve streamingen.

Eksempler på dette kan være at dere ønsker å kjøre et almannamøte eler ønsker annet faglig eller sosilt ut til deres ansatte mens de sitter på kontoret eller gjerne en kveldssening.

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt

Digitale foredrag og teambuilding

Speaker at Business Conference and Presentation. Audience at the conference hall.

Digitale foredrag

Tiden er inne for å samle sammen troppene og booke inn en fantastisk foredragsholder, for inspirasjon og motivasjon.

Vi har en eksklusiv avtale med Foredragsholder AS som har en rekke profiler de kan formidle.

Det er viktig og se muligheter i stedet for begrensinger og det er nettopp det mange firma, organisasjoner og foredragsholdere har gjort sist månedene.

Vi har fått tilbakemelding om at de ansatte har behov for motivasjoninspirasjon og ikke minst bli sett i hverdagen hvor mange  har hatt og fortsatt har hjemmekontor.

Og av disse grunner er digitale foredrag blitt populært!

Digitale arrangement

Digital teambuilding

Digital teambuilding via spill som gir dine ansatte positiv energi og Nøkkelen til å vinne er godt samarbeid.

Vi i Topp Arrangement jobber med å skape engasjement og positiv energi i bedrifter. Og teambuilding i den i den virtuelle verden blitt populært!

Når man jobber med teambuilding er det viktig at de virtuelle hjelpemidlene føles som teambuilding og at det er moro, og det har vi klart i samarbeid med Green Hat People.

All-Star Challenge

All-Star Challenge er en morsom opplevelse som tar ditt virtuelle møte til et helt nytt nivå! Morsom energiboost hvor man får truffet og blitt bedre kjent med sine kollegaer, alle kan bidra og det kan kan gjennomføres hvor som helst. I spillet konkurrerer lagene mot hverandre ved å fullføre oppimot 30 spennende utfordringer i 5 ulike kategorier. Oppdragene er designet for å skape latter og sterk team-følelse, alt på 45 minutter.

Digitale underholdnigsforslag

Jon Niklas

Jon Niklas Rønning

En av Norges fremste komikere skreddersyr gjerne en sang til ditt firma som han spiller inn i studio og sender dere slik at du kan gi de ansatte en liten "suprise" de garantert vil sette pris på.

Han kan også lede din digitale kick off eller konferanse hvor han geleider gjestene gjennom programmet med humor og sang.

Jon Ensor

Live stream med Jon Ensor

Jon Ensor leverer nå digital underholdning, har innredet eget studio.

Opplev en internasjonal entertaineren som underholder med herlige triks fremført med sjarme og humor. Dette er en ettertraktet entertainer som vi har hatt ute på utallige arrangement til stor suksess hver eneste gang.

Vi garanterer at dine ansatte:

  • Får en underholdende opplevelse med masse latter.
  • Får oppleve magi på øverste hylle.
  • Blir underholdt interaktivt av en entertainer i verdensklasse.
Rune Bjerga

Rune Bjerga går live

Rune Bjerga har gjort utallige humor oppdrag digitalt!

STANDUP PÅ TEAMS
Uten studio, ingen eksterne hjerlpemidler kun PCEN eller telefonen og seg selv kjører han usminket standup enten fra sofaen hjemme, i  bilen eller når han er på hytta. Easy, Unplugges - dere og Rune Bjerga.

VIDEOPRODUKSJON
Topp Arrangement stiller med prosjektlederleder og kameramann og sammen har vi satt opp enkel regi hvor Rune Bjerga intervjuer en knippe mennesker i deres organiasjon på deres arbeidsplass. I etterkant redigeres dette om til en 30 minuter sending som dere kan sende ut på mail til alle ansatte og legges på deres eget intranett eller lignende.

FOREDRAG
Rune sitt foredrag "Kritikk er gull" gjøres digitalt som fysisk.

June Kommune

"June kommune" går digitalt

Nå har du muligheten til å bestille et  lite innslag med figuren "June Kommune" til ditt neste arrangement. Figuren spilles av Jan Rune Holdhus, en ettertraktet komiker som har gjort stor suksess innenfor komiker og artist bransjen gjennom de siste årene.

"June kommune" fra Stavanger kommune går nå digitalt og på neste "teams-møte" kommer gjerne figuren innom for å spre litt glede for dine ansatte. 

Planlegger du et større arrangement i høst eller mot jul kommer gjerne Jan Rune inn som konferansier som seg selv og topper det hele med "June Kommune"

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!