Digitale & fysiske event

Vi får mange spørsmål fra bedrifter om hva man kan gjøre av arrangement for de ansatte i disse Covid-19 tider og sannheten er at det finnes mange muligheter. For mange har faglige og sosiale samlinger uteblitt de siste månedene og viktigheten med å samles er større enn noengang. Vi har forslagene og konseptene enten det er digitalt eller fysiske arrangement, enten det er på kort eller lang sikt.

Nye regler fra tirsdag 23. februar, vi roper hurra for at nye regler tilsier 100 personer på fysiske sammenkomster

Fredag holdt regjeringen pressekonferanse der det er bestemt at regelen om fastmonterte stoler frafaller og de nye nasjonale reglene sier at det er tillatt med 100 personer på innendørse arrangement i faste, tilviste plasser og med 1 meters mellomrom mellom gjestene. (loklale tilpasninger som er strengere kan forekomme i noen fylker) 

Dette er en etterlengtet "lettelse" som gjør at man igjen kan samles på hoteller og andre egnede lokaler med et visst volum mennesker samlet. Bildet til høyre viser et en konsert vi kjørte med Hanne Sørvaag før jul med tilviste plasser og 1 meters mellomrom. Servering av noe godt i glasset er også tillatt ved servering av mat med skjenkestopp kl. 22.00.Mulighetene er plutselig mange igjen og vi som trygg arrangør påser at alt foregår i trygge rammer.

Sosial kveld med noe god mat og underholdning

Faglig "session" etterfulgt av humor eller musikk

 
Face 3

Live stream med Jon Ensor

Jon Ensor

Jon Ensor leverer nå digital underholdning, har innredet eget studio og vi i Topp Arrangement har fått egne spesialtilbud til en meget gunstig pris som vi nå kan tilby til våre 3 første bookinger som kommer inn.  

Jon Ensor er en internasjonal entertaineren som underholder med herlige triks fremført med sjarme og humor. Dette er en ettertraktet entertainer som vi har hatt ute på utallige arrangement til stor suksess hver eneste gang.

Vi garanterer at dine ansatte:

  • Får en underholdende opplevelse med masse latter.
  • Får oppleve magi på øverste hylle.
  • Blir underholdt interaktivt av en entertainer i verdensklasse.

Ha underholdning, foredrag eller konsert i din kantine eller møterom

Vi kommer inn med artist  eller komiker, samt et lydanlegg tilpasset ditt sted. Dere ordner kanskje til litt snacks til de ansatte? - Dine ansatte vil sette umåtelig stor pris på et slikt opplegg, ofte skal det ikke så mye til for å føle at vi alle blir satt pris på.

Vi følger selvsagt til enhver tid gjeldende regler for antall på arrangement. Ta kontakt så kommer vi med forslag på hva og hvordan vi kan gjennomføre et arrangement for ditt firma.

Morgenmøte, sjefen har ordet, så foredrag

Suprise etter lunsjen med standupinnslag / komiker

Ettermiddagskonsert med konsert og pizza. 

Social distancing

"June kommune" går digitalt

June Kommune

Nå har du muligheten til å bestille et  lite innslag med figuren "June Kommune" til ditt neste arrangement. Figuren spilles av Jan Rune Holdhus, en ettertraktet komiker som har gjort stor suksess innenfor komiker og artist bransjen gjennom de siste årene.

"June kommune" fra Stavanger kommune går nå digitalt og på neste "teams-møte" kommer gjerne figuren innom for å spre litt glede for dine ansatte. 

Planlegger du et større arrangement i høst eller mot jul kommer gjerne Jan Rune inn som konferansier som seg selv og topper det hele med "June Kommune"

Jon Niklas Rønning

En av Norges fremste komikere skreddersyr gjerne en sang til ditt firma som han spiller inn i studio og sender dere slik at du kan gi de ansatte en liten "suprise" de garantert vil sette pris på.

Han kan også lede din digitale kick off eller konferanse hvor han geleider gjestene gjennom programmet med humor og sang.

Jon Niklas

Digitale sendinger og streaming

Video camera set record audience in conference hall seminar event. Company meeting, exhibition convention center, corporate announcement, public speaker, journalism industry, or news reporter concept

Digitale sendinger

Her er mulighetene mange, men kort fortalt stiller vi med kamerecrew og underholdning, gjene i kombinasjon med intervjuer fra ledelsen underveis. En sending blir ofte produsert på din bedift eller fra et hotel.

Et eksempel kan være at en standupkomiker besøker ditt firma og intervjuer personer i ditt firma, alt fra ansatte til ledelsen og krydrer dette med humor underveis i sendingen. Kanskje skal vi avslutte det hele med en lokal artist som gjøre en liten minikonsert til slutt. Etter opptak redigeres dagen til en "sending" på 60 minutter som sendes ut til de ansatte eller legges ut på internt intranett.

Livestream i studio eller fra ditt kontor

Dette er for de som ønsker å gjøre alt "live" hvor vi da streamer fra ditt kontor eller gjerne fra et studio eller hotel. Vi har tilgang på studio både i Stavanger og Oslo som er satt opp for streaming. Samt kan også stille med teknikere som kommer ut og gjør selve streamingen.

Eksempler på dette kan være at dere ønsker å kjøre et almannamøte eler ønsker annet faglig eller sosilt ut til deres ansatte mens de sitter på kontoret eller gjerne en kveldssening.

 

Foredragsholdere

Tiden er inne for å samle sammen troppene og booke inn en fantastisk foredragsholder, for inspirasjon og motivasjon. Vi har en eksklusiv avtale med Foredragsholder AS som har en rekke profiler de kan formidle.

Foredraget kan avholdes fysisk eller digitalt, alt etter hva de som kunde ønsker og selvagt de gjeldende smittevernsreglene.

Foredrag i egne kontorlokaler.

Foredrag på kulturhus eller hotel 

Foredrag inennfor ulike tema og segment.

Speaker at Business Conference and Presentation. Audience at the conference hall.

Teambuiling for de ansatte

I samarbeid med ulike leverandører setter vi opp ulike aktiviteter som tilpasses tidene vi er inne i for en trygg gjennomføring.

En populær aktivitet er "et nymoderne" rebusløp hvor man deles inn i lag og får ulike aktiviteter man skal løse underveis hvor alle deltagere hele veien holder 1 meters mellomrom. Kan utføres ute eller på eget bygg.

MINI-OL er en annen populær aktivitet som også kan gjennomføres alle steder, så sant det er god nok plass i lokalet. Instruktør deler inn i lag og man skal gjøre teamarbeid som er spesialplukket slik at alle holder avstand.

I klassekampen deler det inn i 2 lag hvor hvert lag sitter på hvert sitt bord med en 1 meters mellomrom. Her vil "quismaster" komme med spørsmål innenfor musikk, sport og kanskje egne spesiallagede spørsmål rettet mot ditt firma.

I tillegg vil vi nevne at vi sammen med Fun Center kan sette opp Covid-19 vennlige aktiviteter som vist på bildet eller ta et besøk på avdelingen på Kvadrat som blant annet har minigolf som hoved tema.

Kontaktskjema

Forespørsel_med kommentarfelt