Har man arrangement i disse tider? 

Som resten av bransjen innenfor arrangement, kultur og konferanser er vi alle rammet hardt av Covid-19. Men vi ser at firma og organisasjoner begynner så smått å sende inn forespørsler igjen. Vi får høre at flere har et behov om å samle de ansatte eller ledergjengen til noe sosialt, og da kan vi ikke gjøre annet enn å bruke  overskriften "høstens viktigste arrangement" for det er faktisk tilfelle.

Vi som eventbyrå og ansvarlig arrangør har i den anledning blitt utfordret fra flere bedrifter om og komme opp med konsept, ideer og forslag til arrangement som passer til tiden vi nå er inne i.

Dagens krav tilsier at  man kan ha arrangement for inntil 200 personer med visse begrensninger som vi i Topp Arrangement og som ansvarlig arrangør selvsagt tar hensyn til. Nedenfor er ulike forslag tilpasser dagens situasjon.

Konsert i kantinen

Du har allerede satt i gang interne smittevernstiltak i kantinen, så da gjenstår det for oss og komme inn med en artist og et lydanlegg tilpasset ditt sted.

Mulighetene er mange for en konsert i kantinen, populære navn for konsert er alt fra Hilde Selvikvåg, Vidar Johnsen, Hanne Sørvaag, Åge Sten Nilsen, Inger Lise Hope med mange flere.   

Minikonsert siste 30 minuttene av lunsjen.

Ettermiddagskonsert med konsert og pizza. 

Morgenmøte, sjefen har ordet, så konsert.

Hilde Selvikvåg

Standup og latter

Rune Bjerga

 

 

Vi trenger alle latter, høre på morsomme historier og le. Vi i Topp Arrangement formidler en rekke komikere og kommer gjerne ut med komiker til din bedrift eller der du måtte ønske.

Enten det er Rune Bjerga, Hans Morten Hansen, Dag Schreiner, Kevin Lunde, Alex Rosen, Christian eriksen eller en annen entertainer garanterer vi topp steming.

Forslag til aena for standup og latter: 

  • Komiker tar gjerne turen til din kantine eller kontorlokaler.
  • Hva med god mat på et hotel etterfulgt av et standupinnslag eller show
  • La oss sette opp en faglig "session" på et kulturhus med en komiker som konferansier

Foredragsholder

Etter måneder med hjemmekontor og Teams-møter er det tid for å samle de ansatte og booke inn en fantastisk foredragsholder, for inspirasjon og motivasjon. Dette krever lite smittevernmessig og er trygt, samt både sosialt og man får i tillegg noe faglig ut av en slik seanse.

Gjennom de siste årene har det vært mye forespørsler på foredrag og i den anledning har Daglig Leder i Topp Arrangement starter opp et nytt firma som utelukkende leverer foredragsholdere og kursholdere.

Foredrag i egne kontorlokaler.

Foredrag på kulturhus eller hotel 

Foredrag inennfor ulike tema og segment.

Speaker at Business Conference and Presentation. Audience at the conference hall.
Digitalt 3

Digitalt & stream

Skreddersydd sang av Jon Niklas

Hva med en helt egen sang fra Jon Niklas Rønning, en mester i å rime lune, humorfylte sanger som treffer den såkalte spikeren på hodet hver eneste gang. Med en tekst med stikkord etterfulgt av en prat med deg som kunde lager Jon Niklas en egen sang som ditt firma kan dele med dine ansatte.

Jon Niklas kan enten synge sangen i studio og oversende en redigert film med din sang eller komme ut til ditt firma og kjøre livestream med de ansatte. Mulighetene er mange, ta kontakt med oss i Topp Arrangement for en uforpliktet prat så kommer vi raskt tilbake med et tilbud.

Livestream i studio eller fra ditt kontor

Dette er for alle firma med ansatte på hjemmekontor. Eller som vil samle alle ansatte på tvers av Norges land uten å møtes fysisk.

Vi har tilgang på studio både i Stavanger og Oslo som er satt opp for streaming. Samt kan også stille med teknikere som kommer ut og gjør selve streamingen fra deres kontorlokaler om ønskelig.

 

Teambuilding

Man tenker ofte at teambuilding er noe som kan være utfordrende i disse tider, men i samarbeid med ulike leverandører setter vi opp ulike aktiviteter som tilpasses tidene vi er inne i for en trygg gjennomføring.

En populær aktivitet er "et nymoderne" rebusløp hvor man deles inn i lag og får ulike aktiviteter man skal løse underveis hvor alle deltagere hele veien holder 1 meters mellomrom. Kan utføres ute eller på eget bygg.

MINI-OL er en annen populær aktivitet som også kan gjennomføres alle steder, så sant det er god nok plass i lokalet. Instruktør deler inn i lag og man skal gjøre teamarbeid som er spesialplukket slik at alle holder avstand.

I klassekampen deler det inn i 2 lag hvor hvert lag sitter på hvert sitt bord med en 1 meters mellomrom. Her vil "quismaster" komme med spørsmål innenfor musikk, sport og kanskje egne spesiallagede spørsmål rettet mot ditt firma.

I tillegg vil vi nevne at vi sammen med Fun Center kan sette opp Covid-19 vennlige aktiviteter som vist på bildet eller ta et besøk på avdelingen på Kvadrat som blant annet har minigolf som hoved tema.

Samarbeid

Kontaktskjema

Forespørsel_med kommentarfelt