COVID-19 - Våre tilbud

Endelig kan man gå i gang med planleggingen av både faglige og sosiale arrangeement! Den 15. juni åpnet det for at man igjen kunne avholde "fysiske" arrangementer for inntil 200 personer, men det er visse begrensninger som må følges. Vi i Topp Arrangement kan både bistå som ansvarlig arrangør hvor alle smittervernsbegreninger blir tatt hånd, samt bistå med faglig eller sosialt innhold.

Muligheten for å øke fra 200 og opp mot 500 vil bli vurdert måned for måned. Alle arrangement med mer enn 500 personer er forbudt til og med 31. aug 2020. Vi vil på denne siden fortløpende endre innhold i tråd med hvordan situasjonen utvikler seg. Men det gledelige er at vi nå kan kjøre i gang igjen med de fysiske møteplassene.

Nedenfor har vi satt opp info rundt hva vi kan bistå med, samt ulike forslag til konsepter og arrangement.

Vi er i gang igjen!

Endelig kan man samle de ansatte sammen til en faglig sammenkomst, sosial kveld, teambuilding og andre sammenkomster. Dette har vært etterlengtet den siste tiden, og som igjen vil resultere at man kan bygge bedriftskulturen videre og skape minnerike øyeblikk blant de ansatte.

Mulighetene er mange og vi har forslagene. Vi følger selvsagt nøye de retningslinjer som tilenhvertid er gjeldene, som blant annet avtand mellom gjestene og antall gjester. 

Faglig samling med eksternt foredrag

En ettermiddag med god mat og minikonsert

En  kveld med 3 retters middag og  standup

www.topparrangement.no

Ansvarlig arrangør

www.topparrangement.no

 

 

På bakgrunn av Covid-19 er det satt opp en rekke tiltak som må gjennomføres for å avholde arrangement, flere av våre kunder har derfor etterspurt om vi kan stille som ansvarlig arrangør og vi har derfor satt opp et eget "Cocid-19 tilbud"

Ved å benytte seg av vårt «Covid-19 tilbud» rundt arrangement-avvikling vil du spare tid, samt forsikre deg en sikker planlegging og gjennomføring i henhold til FHI sine tiltak som man forøvrig finner HER

Kort fortalt påser vi at arrangementet følges FHI sine tiltak. Vi bistår før og under arrangement og nedenfor er noen av standard punktene vi alltid står for:

- Utarbeidelse av eget dokument med alle tiltak i henhold til FHI sine retningslinjer.
- Utarbeidelse av gjennomføringsplan + risikovurdering for det spesifikke arrangementet.
- Utarbeide av infotekst som arrangør / kunde må lese opp i start av arrangement.
- Inntil 2 planleggingsmøtet med kunde.
- Gjør bestilling av diverse antiback, dialog med trykkeri osv.
- Dialog med FHI og kommune-overlege hvis det skulle oppstå spørsmål eller uklarheter.
- 1 prosjektleder tilstede under selve arrangement for å påse at alle tiltak gjennomføres.

Høstens samling

Naturlig nok valgte de fleste firmaer og utsette planlagte arrangement før sommeren, men nå som regjeringen har åpnet opp arrangement inntil 200 personer er tiden inne for å å planlegge sommerfest i august eller september, høstsamling i oktober eller markering med god mat og underholdning før jul.

Vi kan stå for hele arrangementet fra ide til gjennomføring eller kun deler av prosessen som artistformidling eller den tekniske biten for gjennomføringen.

Sommerfest i august eller september

Høstevent i Oktober med faglig og sosialt

Julesamling i november eller desember. 

FAS_4365
Digitalt 3

Digitalt & stream

Skreddersydd sang av Jon Niklas

Hva med en helt egen sang fra Jon Niklas Rønning, en mester i å rime lune, humorfylte sanger som treffer den såkalte spikeren på hodet hver eneste gang.Med en tekst med stikkod etterfulgt av en prat med deg som kunde lager Jon Niklas en egen sang som ditt firma kan dele med dine ansatte.

Jon Niklas kan enten synge sangen i studio og oversende en redigert film med din sang eller komme ut til ditt firma og kjøre livestream med de ansatte. Mulighetene er mange, ta kontakt med oss i Topp Arrangement for en uforpliktet prat så kommer vi raskt tilbake med et tilbud.

Livestream i studio eller fra ditt kontor

Dette er for alle firma med ansatte på hjemmekontor. Vi har tilgang på studio både i Stavanger og Oslo som er satt opp for streaming. Samt kan også stille med teknikere som kommer ut og gjør selve streamingen fra deres kontorlokaler om ønskelig.

Mulighetene er mange selv om denne formen setter begrensinger som blant annet antall mennesker i studio og andre tiltak som selvfølgelig er satt opp ut fra regjeringens begrensinger rundt Corona situasjonen.

Et større event

Planlegger du et større arrangement i 2021 har vi ekstra god tid til å planlegge dette i disse "Korona-tider" hvor vi alle i kulturbransjen har mindre pågang av gjennomføring av arrangementer.

Vi utarbeider egne spesialvilkår som gjør at du kan flytte eller kansellere arrangementet kostnadsfritt inntil en avtalt dato slik at du faktisk kan planlegge et større arrangement mot jul eller neste år.

Vi er kun en telefon, mail, et videomøte eller et fysisk møte fra å starte planleggingen. Ta kontakt for et uforpliktet tilbud. 

Høstens konferanse eller årets julebord

Neste års kick off, faglig eller sosialt

Jubileum og andre markeringer

www.topparrangement.no

Kontaktskjema

Firmanavn / avdeling (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon kontaktperson (obligatorisk)

Dato for arrangementet (obligatorisk)

Tilleggsinfo (valgfritt)