Digital teambuilding

Digitale møter er blitt en del av hverdagen til mange firma og i den anledning er det en glede av å kunne presentere digital teambuilding via spill som gir dine ansatte positiv energi. Nøkkelen til å vinne er godt samarbeid.

Send en uforpliktende forespørsel på Digital teambuilding!

Om Digital teambuilding

Vi i Topp Arrangement jobber med å skape engasjement og positiv energi i bedrifter. Og den siste tiden har teambuilding i den i den virtuelle verden blitt populært! Når man jobber med teambuilding er det viktig at de virtuelle hjelpemidlene føles som teambuilding og at det er moro, og det har vi klart i samarbeid med Green Hat People.

Spillene gjennomføres med lag på 3-5 personer som spiller i et videomøte. En person fra firmaet kjører spillet i hans/hennes nettleser og deler skjerm. Alle lagmedlemmene jobber sammen for å løse utfordringene. På slutten av spillet kan spillerne se alle resultatene i «leaderboardet»

Spillet gjennomføres virtuelt i lagleder sin nettleser. Klikk på en link for å starte. Vi er kompatible med alle videosystemer som Zoom/Teams/Meet etc. Når man gjennomfører spillet skal deltakerne løse morsomme og utfordrende oppdrag sammen. Etter spillet blir resultatet tilgjengelig på et «leaderboard»

En av våre «Quiz master» vil ønske velkommen i starten av sekvensen for å motivere, kvalitet sikrer gjennomføringen og kommer med små leads eller tips underveis. Total varighet for spillene er 45 minutter.

All Star Challenge

All-Star Challenge er en morsom opplevelse som tar ditt virtuelle møte til et helt nytt nivå! Morsom energiboost hvor man får truffet og blitt bedre kjent med sine kollegaer, alle kan bidra og det kan kan gjennomføres hvor som helst. I spillet konkurrerer lagene mot hverandre ved å fullføre oppimot 30 spennende utfordringer i 5 ulike kategorier. Oppdragene er designet for å skape latter og sterk team-følelse, alt på 45 minutter.

Føl deg som en stjerne:

Spillet stimulerer samarbeid, strategisk tenking, kreativitet og evnen til å håndtere tidspress. Lagene blir utfordret i en rekke forskjellige temaer med forskjellige valgmuligheter og innfallsvinkler, alt designet for å gi alle en følelse av å være på stjernelaget! Det handler selvsagt om å vinne, og lagene samler stjerner og poeng i jakten på å nå toppen av resultatlisten.

Varierende oppgaver for alle

Deltakerne kan velge mellom ulike type oppdrag og velge ut i fra deres styrker eller de oppdragene man liker best. Fra kreative foto-oppdrag til logoquiz – spillerne kan til og med prøve lykken i vårt virtuelle Casino! De fem kategoriene er: kreativitet, gambling, generell trivia, oppgaver med tidspress og hjernetrim.

Video

Digitale arrangement

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!