Teambuilding

At ditt møte blir gjennomført på en profesjonell måte både før, under og etter arrangementet er viktig for oss.

Vi vet viktigheten av at det tekniske utstyret er i orden, lokalitetene er tilpasset dine behov, maten er velsmakende og energirik og at servicen og kvaliteten er ivaretatt.

At ditt møte blir gjennomført på en profesjonell måte både før, under og etter arrangementet er viktig for oss.

Vi vet viktigheten av at det tekniske utstyret er i orden, lokalitetene er tilpasset dine behov, maten er velsmakende og energirik og at servicen og kvaliteten er ivaretatt.

Vi kan om ønskelig levere følgende til din kickoff:

 • Artister
 • Lokaler
 • Teknikk
 • Teknisk bemmaning
 • Prosjektledelse
 • Catering
 • Hotell
 • Transport
 • Påmelding
 • Materiell papir og shit
 • Annet

 

O

Teambuilding

Topp Arrangement er et fullservice eventbyrå som leverer alt fra enkeltstående artistformidlinger til større totalproduksjoner hvor vi bistår våre kunder fra ide til gjennomføring. Vi leverer til stadighet arrangementer i hele Norge.

Selskapet ble etablert Januar 2013. Firmaet har kontor i Rogaland, nærmere bestemt Langgata 40, midt i Sandnes sentrum. Det ledes i dag av Kristian Ugelstad som blant annet har bakgrunn fra flere år i hotellkjeden Choice. Med seg har han Ola Ravnaas som har 10 års erfaring som bla scenemester, prosjektleder/produsent innenfor kunst og kultur. Topp Arrangement har også flere dyktige freelance prosjektledere og teknikere som bistår med gjennomføring av våre arrangementer.

Kristian var blant annet med å starte Julebordshowene på Quality Airport Hotel Stavanger og Quality Hotel Edvard Grieg Bergen. Detaljarbeid har vært et av suksesskriteriene for utsolgte show kveld etter kveld og år etter år. Denne oppskriften gjør at vi nå leverer Julebordshow for rundt  9000 fornøyde gjester hvert år fordelt på 2 byer.

 

Topp Arrangement har gjennom de siste årene stått for utallige produksjoner. Alt fra julebord, konferanser, sommerfest, kick off, nyåpning av bygg, teambuilding, faglige samlinger, jubileum og temafest for å nevne noen. Vi leverer arrangementer i alle mulige lokaler: Hotell, kantiner, verksted, kunstgalleri, vaskehall og industrihaller m.m. Samtlige gjøres om til spektakulære festlokaler.

Topp Arrangement gjør eventer for alle bransjer: Oljenæring, transport og logistikk, kjøpesentere, bygg og anlegg, bank og finans, offentlige etater, politiske partier, kultur og idrett for å nevne noen. Alle eventer er like viktige for oss.

Vi tar ingen snarveier, tvert imot bruker vi den tiden ditt arrangement trenger for at det skal bli vellykket. Vi skal skape de opplevelser du som kunde forventer deg , samt det lille ekstra. Når man samarbeider med oss vil man raskt finne ut at kvalitet i vårt arbeide er vårt viktigste leveregel. Dette gjelder gjennom hele prosessen, fra første samtale til arrangementet er gjennomført.

Uansett formål og arrangement vil vi hjelpe til med å tenke litt ut av boksen, det er nemlig vår jobb.

Det er fornøyde kunder, underleverandører av høy kvalitet og profesjonelle samarbeidspartnere som utgjør vår suksessoppskrift.

Litt mer utydedelig på person 3 og 4