OL Leker

OL Leker består av 6 aktiviteter som henspeiler på både sommer og vinteridretter. Idrettsgrenene burde være kjent for de fleste, men med litt annerledes innhold.

Send en uforpliktende forespørsel på OL Leker!

Om OL Leker

Deltakerne deles opp i lag, hvor 2 og 2 lag konkurrerer mot hverandre. Kapteinen på vinnerlaget får en gullmedalje på hver av aktivitetene som laget vinner, antall medaljer telles opp til slutt, og laget med flest medaljer vinner.

Dette er enkle og morsomme oppgaver som garantert vil få frem konkurranseinstinktet og smilet hos den enkelte. Alle deltakerne får prøve seg i alle øvelsene. Etter endt konkurranse er det seiersseremoni, her er det mange muligheter i forhold til premier og rammen rundt selve utdelingen. Vi satser ofte på en flott pokal og gullmedaljer til vinnerlaget.

Om aktivitetene

«Curling»: I lokalene er det rullet ut en curlingbane, men i stedet for steiner er det her kofferter på hjul som skal sendes inn i boet.

«Lengdeløp»: Lagene skal gjennom samarbeid og kommunikasjon hvor de får en tennisball til å trille fra laken til laken rundt en bane før den til slutt triller i mål.

«Turn» (Ringer): Dette er ringspill i stort format. Ringene som kastes er rockeringer og de skal treffe rundt «pinnene» som her er noen av de andre på laget.

«Skiskyting»: Dette er lagt opp som en stafett. Skien skal «skytes» langs bakken og treffe en blink som ligger flatt på bakken.

«Friidrett» (kast liten ball): Mange bøtter er plassert ut foran deltakerne. Bøttene står tett i tett og har ulik poengsum. Øvelsen går ut på å kaste en tennisball ned i bakken for så å sprette opp i en av bøttene. Men pass på, treffer du minuspoengene mister du dyrebare poeng.

«Alpint» (slalom): En løype er «stukket» ut med kjegler, andre kjegler m/bokstav på baksiden er også satt ut. Deltakeren får et par «slalombriller» med minimal sikt i, deretter er det ut i løypa for å hente bokstavene og stave et oppgitt ord.

Beregnet tid for gjennomføring av aktivitetene er på snaue 2 timer (inkludert inndeling i lag, gjennomføring av 6 øvelser samt seiersseremoni).

Minimum 25 deltagere.

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!