OL Leker

Vi har valgt ut 6 aktiviteter for OL Leker som henspeiler på både sommer og vinteridretter. Idrettsgrenene burde være kjent for de fleste, men vi har gitt de et litt annerledes innhold.

Deltakerne deles opp i lag, hvor 2 og 2 lag konkurrerer mot hverandre. Kapteinen på vinnerlaget får en gullmedalje på hver av aktivitetene som laget vinner, antall medaljer telles opp til slutt, og laget med flest medaljer vinner.

«Curling»:
I lokalene er det rullet ut en curlingbane, men i stedet for steiner er det her kofferter på hjul som skal sendes inn i boet.

«Lengdeløp»:
Lagene skal gjennom samarbeid og kommunikasjon hvor de får en tennisball til å trille fra laken til laken rundt en bane før den til slutt triller i mål.

«Turn» (Ringer):
Dette er ringspill i stort format. Ringene som kastes er rockeringer og de skal treffe rundt «pinnene» som her er noen av de andre på laget.

«Skiskyting»:
Dette er lagt opp som en stafett. Skien skal «skytes» langs bakken og treffe en blink som ligger flatt på bakken.

«Friidrett» (kast liten ball):
Mange bøtter er plassert ut foran deltakerne. Bøttene står tett i tett og har ulik poengsum. Øvelsen går ut på å kaste en tennisball ned i bakken for så å sprette opp i en av bøttene. Men pass på, treffer du minuspoengene mister du dyrebare poeng.

«Alpint» (slalom):
En løype er «stukket» ut med kjegler, andre kjegler m/bokstav på baksiden er også satt ut. Deltakeren får et par «slalombriller» med minimal sikt i, deretter er det ut i løypa for å hente bokstavene og stave et oppgitt ord.

Dette er enkle og morsomme oppgaver som garantert vil få frem konkurranseinstinktet og smilet hos den enkelte. Alle deltakerne får prøve seg i alle øvelsene. Minimum 25 deltagere.

Etter endt konkurranse er det seiersseremoni, her er det mange muligheter i forhold til premier og rammen rundt selve utdelingen. Vi satser ofte på en flott pokal og gullmedaljer til vinnerlaget.

Beregnet tid for gjennomføring av aktivitetene er på snaue 2 timer (inkludert inndeling i lag, gjennomføring av 6 øvelser samt seiersseremoni).