Et nymoderne rebusløp

Et nymoderne rebusløp

Et nymoderne rebusløp er ulike utfordringer hvor alle aktiviteter er laget rundt bruken av nettbrett.

Spørsmål, oppgaver og utfordringer løses og sendes inn. Vår spillmester overvåker det hele og har alltid full kontroll på hvordan det enkelte lag ligger an og kan når som helst sende tilbakemeldinger til lagene. Mye av vår inspirasjon henter vi fra spillverden, hvor vi benytter kjente spill mekanismer eller såkalt gamification, for å nettopp få de effektene vi ønsker i aktiviteten. Spill og gamification skaper motivasjon, engasjement og fokus som er vanskelig å oppnå på annen måte.

Konseptet er for grupper på minimum 20 personer.

Et nymoderne rebusløp

En begivenhetsrik, morsom teambuildingsaktivitet. Aktiviteten er energisk og variert hvor du beveger deg i området for å løse oppdrag på nettbrett i et interaktivt rebusløp. Det kan være alt fra fakta spørsmål, gåter og fotooppdrag til noe du skal finne eller gjøre i området.

Det er flere oppdrag enn dere klarer å løse, så det handler om prioritering og samhandling. Et nymoderne rebusløp er ekte teambuilding med kreative oppdrag.

Dere blir delt inn i lag og utstyrt med et nettbrett hver. Når aktiviteten settes i gang er det på tide å lage en strategi for å fokusere på hva dere liker å gjøre og føler dere trygge på. Det laget som vanligvis vinner er det som forstår styrken av godt samarbeid og har et sterkt konkurranseinstinkt. I tillegg lønner det seg på tenke både strategisk og kreativt.

Oppdag Rogaland

Vi deler dere i små grupper, gir dere et nettbrett og et kart med utnevnte steder. Dere får servert 10 steder i området, men om dere rekker å besøke alle er ytterst tvilsomt. Dere konkurrerer med de andre lagene i en spenningsfylt kombinasjon av interaktivt rebusløp og en kreativ poengjakt hvor hele området plutselig er et spill! Hver destinasjon på kartet er verdt forskjellig antall poeng. Dere må derfor lage en strategi for å sørge for at nettopp ditt lag vinner.

Nettbrettet vil informere om områdets severdigheter, men hvordan man skal komme seg rundt må gruppen selv bestemme!

Gå, bruk offentlig transport eller kanskje leie en sykkel?

Ta kontakt for mer info, vi skreddersyr deretter et opplegg for ditt firma.

Kategori