Et nymoderne rebusløp

Et nymoderne rebusløp er ulike utfordringer hvor alle aktiviteter er interaktivt via deltagerne sine egen telefoner. Vår "gamemaster" får med seg alle svar underveis og gir korte beskjeder til lagene men det hele foregår.

Send en uforpliktende forespørsel på Et nymoderne rebusløp!

Om Et nymoderne rebusløp

Spørsmål, oppgaver og utfordringer løses og sendes inn. Vår spillmester overvåker det hele og har alltid full kontroll på hvordan det enkelte lag ligger an og kan når som helst sende tilbakemeldinger til lagene.

Et nymoderne rebusløp er en begivenhetsrik, morsom teambuildingsaktivitet. Aktiviteten er energisk og variert hvor du beveger deg i området for å løse oppdrag på nettbrett i et interaktivt rebusløp. Det kan være alt fra fakta spørsmål, gåter og fotooppdrag til noe du skal finne eller gjøre i området.

Det er flere oppdrag enn dere klarer å løse, så det handler om prioritering og samhandling. Et nymoderne rebusløp er ekte teambuilding med kreative oppdrag.

Dere blir delt inn i lag og laster ned en app som gjør at dere går interaktivt. Når aktiviteten settes i gang er det på tide å lage en strategi for å fokusere på hva dere liker å gjøre og føler dere trygge på. Det laget som vanligvis vinner er det som forstår styrken av godt samarbeid og har et sterkt konkurranseinstinkt. I tillegg lønner det seg på tenke både strategisk og kreativt.

Oppdag Rogaland

Et tilsvarende opplegg er noe vi kaller «Oppdag Rogaland» hvor vi også deler inn i små grupper. Her får dere servert 10 steder i området, men om dere rekker å besøke alle er ytterst tvilsomt. Dere konkurrerer med de andre lagene i en spenningsfylt kombinasjon av interaktivt rebusløp og en kreativ poengjakt hvor hele området plutselig er et spill! Hver destinasjon på kartet er verdt forskjellig antall poeng. Dere må derfor lage en strategi for å sørge for at nettopp ditt lag vinner.

Dere vil underveis få informasjon om områdets severdigheter, men hvordan man skal komme seg rundt må gruppen selv bestemme! Gå, bruk offentlig transport eller kanskje leie en sykkel?

Konseptene er for grupper på minimum 20 personer.

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!