Beat 4 Beat

Beat 4 Beat er et ellevill sangkonkurranse som er en samlende og sosialiserende aktivitet med umiddelbar virkning. Grunnutrustningen er kassegitar, flippover og en solid dose galskap.

Send en uforpliktende forespørsel på Beat 4 Beat!

Om Beat 4 Beat

Du trenger ikke være noe leksikon eller sangfugl for å delta. Konkurransen er utarbeidet slik at her er det rom for at alle kan delta uten at noen føler seg utenfor. Gruppa deles i to og konkurrerer mot hverandre i flokk.

Det hele ledes av Tom Weum, enten alene eller med en ekstra musiker om det er mange gjester i salen slik at det blir ekstra trøkk. Og ofte tar det ikke mange minuttene før stemningen står i taket.

Selvfølgelig er det poeng å hale for riktig svar og høystemt samsang, men hoftevrikk, lighterføring, bølgen og andre crazy innfall belønnes rikelig med tonnevis av bonuspoeng.

Du skal ikke se bort fra at du vil se en deltager stå på bordet løpet av seansen, noe som sier at dette er en konkurranse det bli masse energi og begeistring.

Beat 4 Beat (innside + utside)

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!