Teknisk leveranse

Teknisk leveranse er av ytterste viktighet på ethvert arrangement. Det er avgjørende med lyd av høy kvalitet, problemfri AV-teknologi og riktig belysning for at publikum får en optimal opplevelse av alt som utspiller seg på scenen.

Den tekniske tilretteleggingen avhenger av flere faktorer: hva finnes i lokalet fra før og hva skal kvelden inneholde. I noen tilfeller kan et lydanlegg, en tekniker og noe dekorlys være tilstrekkelig, mens andre anledninger krever en mer omfattende teknisk produksjon med bevegelige lys og AV-tekniskpakke.

Til mindre arrangementer disponerer vi vårt eget profesjonelle PA- og lydanlegg, scene, samt frontlys og dekorlys. På større produksjoner, samarbeider vi med flere ulike eksterne tekniske leverandører som gjør at vi kan tilby konkurransedyktige priser og skreddersy løsninger hvor vi alltid tar hensyn til formatet og kravene til det spesifikke arrangementet ved valg av leverandør.

DN7A6644

Mulighetene er mange og vi tilpasser oss etter format på arrangementet, antall gjester, lokalet man skal ha arrangement i, hva som skal skje på scenen og hvor spektakulært dere ønsker arrangementet.

LYD

Det lydtekniske aspektet av et arrangement er av avgjørende betydning for en vellykket opplevelse. En kraftig og klar lyd er essensiell for å formidle taler, musikk og andre lydeffekter til publikum. Den rette lydteknikken skaper en engasjerende atmosfære som fanger oppmerksomheten og forsterker budskapet. Med riktig utstyr i kombinasjon med en erfaren lydtekniker blir det god lydkvalitet og problemfri gjennomføring.

LYS

Den lystekniske-opplevelsen av et arrangement spiller en avgjørende rolle for å skape den ideelle atmosfæren på et arrangement. Nøye utvalgt lyssetting er essensielt for å fremheve viktige elementer, skape riktig stemning og gi arrangementet en visuell magi. Uansett om målet er å skape en enkel, men fortryllende atmosfære med statisk dekorlys, eller å imponere publikum med en spektakulær produksjon som inkluderer bevegelig lys og dyktige lysdesignere, så er vi her for å levere det dere ønsker.

I vår interne tekniske avdeling har vi frontlys, 18 LED-lys for fin atmosfære og noe scenelys. På større arrangement benytter vi ekstern teknisk leverandør.

AV-teknisk

Den visuelle opplevelsen er av avgjørende om du ønsker å vise presentasjoner, bilder eller videoer på skjerm. Ofte benyttes prosjektorer og lerret til faglige og sosiale begivenheter, da de er tilgjengelige i de fleste hoteller. Om man ønsker det lille ekstra anbefaler vi LED-skjermer.

I kombinasjon med en profesjonell AV-tekniker som avvikler det tekniske, sikrer man at alt fungerer sømløst når det virkelig gjelder.

På større produksjoner er det i tillegg vanlig med kameraproduksjon slik at alle får med seg det som skjer fra scenen på skjermer i lokalet.

Planlegger man utstillerområde i foaje benytter vi LCD-skjermer som er flyttbare.

Scene

Internt tilbyr vi fleksible scenestørrelser, med muligheter opptil 4 x 6 meter. Ved behov for større scener med og uten tak, samarbeider vi med ekstern teknisk leverandør.

For å sikre en jevn gjennomføring av arrangementet, stiller vi med utstyr og et dyktig team av lydteknikere, lysteknikere, AV-teknikere og annet personell som er klare til å gjøre arrangementet ditt til en suksess. Vi er opptatt av å levere tekniske løsninger som går hånd i hånd med dine unike behov og visjoner.

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
Kvinnelige komikere

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!