Digitale verktøy

Vi lever i en digital verden, og vi ser en økende etterspørsel etter muligheter for hvordan vi kan bidra til å effektivisere og profesjonalisere planlegging og gjennomføring av arrangementer.

Event-app

– hele arrangementet / konferansen på et sted

Teknologiutviklingen de siste årene har ført til økte forventninger om en sømløs teknisk gjennomføring av arrangement og konferanser. Gjennom en dedikert app får deltakerne en omfattende oversikt over hele arrangementet, samtidig som de kan skreddersy løsninger som passer deres individuelle behov. Kommunikasjonen med deltakerne under selve arrangementet er også betydelig forbedret gjennom denne appen.

Mobilapplikasjonen er spesielt designet for å hjelpe deltakerne med å få tilgang til relevant informasjon under arrangementer, og det er ikke uvanlig å se at den benyttes hyppig under konferansen. Appen inneholder en rekke funksjoner som forbedrer opplevelsen til deltakerne, samt informasjonsflyten under arrangementet.

Det nåværende programmet for konferansen kan enkelt legges inn i appen, og den gir også detaljert informasjon om foredragsholdere, emner, workshops og andre aktiviteter. Hvis det er parallelle sesjoner, gir appen deltakerne muligheten til å planlegge hvilke økter de ønsker å delta på. For å gjøre det enda enklere for deltakerne, inneholder appen en kartfunksjon som hjelper dem med å finne veien rundt på arrangementsstedet, finne spesifikke steder og navigere sømløst.
En funksjon i appen som har vist seg å være svært populær, er live-oppdateringer og varsler om endringer i programmet, som for eksempel endrede tidspunkter og ekstra aktiviteter. Dette gjør det mulig for deltakerne å holde seg oppdatert på den nyeste informasjonen i sanntid.

En annen nyttig tjeneste i appen er spørsmål- og svar-funksjonen, som tillater deltakerne å stille spørsmål til foredragsholderne eller arrangører og motta svar umiddelbart. Dette gir en interaktiv plattform for deltakerne og bidrar til å engasjere dem aktivt i arrangementet.

Appen gir også deltakerne muligheten til å gi tilbakemelding på ulike økter og arrangementer, noe som er svært verdifullt for arrangørene. Tilbakemeldingene kan brukes til å forbedre og optimalisere fremtidige arrangementer, slik at opplevelsen blir enda bedre for deltakerne.

Den økende trenden med slike Event-apper på konferanser skyldes evnen til å skape en mer strømlinjeformet og praktisk måte å organisere og delta på arrangementer. De bidrar til å forbedre opplevelsen for deltakerne, samtidig som de øker effektiviteten og interaktiviteten under arrangementet.

Digtal påmelding og registrering

folk-ved-disk

Alt vi trenger fra dere er en invitasjonstekst, bilde og når du ønsker at gjestene skal bli invitert til. I tillegg er det ulike tilpasningsmuligheter som for eksempel muligheten til å legge inn eventuelle allergier, invitere med partner, skrive tilleggskommentarer for å nevne noe. Vi ordner med layout og sender deg en tilpasset lenke som du enkelt kan distribuere til deltakerne.

Når deltakerne melder seg på arrangementet via lenken er de kun noen tastetrykk unna vellykket påmelding. Deretter får deltageren umiddelbart en automatisk bekreftelse via e-post, noe som eliminerer usikkerheten rundt registreringen. Hvis de glemmer noe, kan de også enkelt få tilgang til informasjonen via lenken i etterkant.

Med vår avanserte digitale påmeldingsløsning kan deltakerne glede seg over en sømløs opplevelse, samtidig som den sparer deg som arrangør betydelig tid. Slutt på tidkrevende Excel-ark og overveldende e-poster med spørsmål - vår løsning bringer oss inn i en ny tid med effektivitet og enkelhet!

Digital påmelding gir en sømløs og effektiv prosess for arrangementer. Deltakerne kan da enkelt registrere seg uavhengig av tid og sted. Løsningen er tilgjengelig døgnet rundt, fra enhver enhet, og forenkler hele prosessen for både arrangør og deltaker.

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
kundeevent

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!