Kveldsunderholdning

Etter en vellykket og produktiv dag på konferansen, står ofte god mat, drikke og underholdning på agendaen. Vi tilbyr et bredt spekter av komikere, artister, livemusikk og underholdningskonsepter som kan tilpasses din konferansemiddag. Uansett om du ønsker et lite humorinnslag, en musikkopptreden eller en spektakulær begivenhet, er vi klare til å skreddersy forslag som møter dine ønsker, behov og budsjett.

www.topparrangement.no

Komikere

Vi formidler både lokale og nasjonale komikere og entertainere, de fleste kan også benyttes som konferansier.

Se forslag til komikere & entertainere her.

Artister

Dersom man ønsker en musikalsk opplevelse etter konferansen, finnes det mange muligheter å velge blant. Enten det dreier seg om musikalske godbiter som akkompagnerer måltidet eller en minikonsert, vil dette alltid skape en god stemning under måltidet. Vi tilbyr alt fra stemningsfulle musikalske innslag som gir gåsehud til mer energiske og eksplosive musikkopplevelser.

Se forslag til artister her

www.topparrangement.no
www.topparrangement.no

Konsepter

Om man ønsker å tilføre kvelden det lille ekstra, anbefaler vi et spennende dinnershow med talentfulle dansere og vokalister som setter farge på kvelden mellom rettene. En stadig mer populær trend innen event-markedet er å kombinere DJ med ulike instrumenter som saksofon, fiolin og vokalister.

Se forslag til konsepter her.

Livemusikk

Selv om det eventuelt er en ny dag på konferanse dagen etter, ser vi at mange ønsker å avslutte kvelden med livemusikk etter at desserten er ryddet inn, slik at de som ønsker å sosialisere, har muligheten til dette. Enten man foretrekker en rolig loungestemning i én time eller to med DJ, eller ønsker å bli underholdt med partymusikk av en trubadur eller et band, har vi en rekke forslag tilgjengelig i vår portefølje.

Se forslag til livemusikk her.

Quality Edvard Grieg Juleshow (124 of 160)

Vår oppgave er å finne og kunne tilby passende underholdning og konsepter til din konferanse og kveldsarrangement. Vennligst fyll ut interesseskjemaet nedenfor, eller ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
www.topparrangement.no

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!