Korona - Våre tilbud

Fra og med 7. mai ble det åpnet for arrangementer på offentlig sted for inntil 50 personer, med ansvarlig arrangør, forutsatt at de nye smittevernreglene på én meter avstand mellom mennesker overholdes. Nedenfor oppdaterer vi ulike arrangement-forslag i tråd med de retningslinjer som til enhver tid gis av FHI og regjeringen.

Live underholdning

Endelig kan man samle de ansatte sammen til en faglig del eller sosial kveld, noe som har vært etterlengtet den siste tiden og som igjen vil resultere at man kan bygge kulturen videre blant de ansatte.

En ettermiddag og kveld bestående av en 3 retters middag og underholdning mellom rettene.

Mulighetene er mange og vi har forslagene, men vi følger selvsagt nøye de retningslinjer som tilenhvertid er gjeldene, som avtand blant gjestene og antall gjester. 

Halvdagssamling med eksternt foredrag

En ettermiddag med god mat og minikonsert

En  kveld med 3 retters middag og  standup

_FAS3805

Sommerevent

Viste

 

 

På Viste er det satt opp telt man nå kan booke slik at firmaet eller avdelingen kan samles for å få teamfølelsen tilbake etter en lengre periode hvor veldig mange har hatt hjemmekontor. En ettermiddag kan eksempelvis starte med siste status fra ledelsen før kvelden glir over til et godt måltid og god underholdning.

Vi skreddersyr pakkeløsninger bestående av transport, cateringleverandør, formidling av underholdning og prosjektledelse i form av en prosjektleder som gjennomfører det hele i tråd med myndighetene sine krav rundt ansvarlig arrangør for sammenkomsten.

Det kan være maks 50 gjester tilstede og vil kjører opplegg som er tilpasset at det holdes 1 meters mellomrom mellom gjestene. Skulle ditt firma være flere enn 50 personer kan vi selvsagt kjører flere kvelder slik at alle ansatte får vært med før sommerferien plutselig er over oss alle.

Livestream

Dette er for alle firma med ansatte på hjemmekontor. Vi har tilgang på studio både i Stavanger og Oslo som er satt opp for streaming. Samt kan også stille med teknikere som kommer ut og gjør selve streamingen fra deres kontorlokaler om ønskelig.

Mulighetene er mange selv om denne formen setter begreninseger som blant annet antall mennesker i studio og andre tiltak som selvfølgelig er satt opp ut fra regjeringens begrensinger rundt Corona situasjonen.

Underholdning med komiker eller artist

Eksterne foredrag innenfor ønsket tematikk

Faglig innhold fra ledelsen med suprise tilslutt

Digital

Teambuilding

labyrint

 

 

Vi tilbyr ulike konsepter innenfor teambuilding hvor alle holder avstand på en meter, alle aktiviteter blir desinfisert når man er ferdig slik at aktivitet er klar for neste gruppe.

Over 50 personer? Da må gruppen eventuelt deles opp i mindre grupper som gjennomfører på ulike steder eller til ulike tider. Ta kontakt med oss for forslag.

Forslag til teambuilding kan være enkle aktiviteter som vist på bilde, digitalt spill via app hvor lagene blir sendt ut på ulike oppdrag som skal løses, popquis eller hva med OL leker som er en av våre bestselgere.

Kontaktskjema

Firmanavn / avdeling (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon kontaktperson (obligatorisk)

Dato for arrangementet (obligatorisk)

Tilleggsinfo (valgfritt)