Sommershow, Sola

Sommershow på Sola (Quality Airport Hotel Stavanger)

Gjør deg klar for en fartsfyllt kveld og show på Sola hvor du får oppleve standup, musiukalske godbiter, minkonserter show og andre overaskelser fra scenen. Vi har samlet sammen våre beste samarbeidspartnere for å skape gode kulturelle opplevelser fra scenen. Sammensetningen av entertainere har vi jobbet strategisk med slk at det noe for alle, enten mann er ung eller gammel, mann eller dame. I tillegg vil hotellets kokker lage til en herlig sommerbuffet etterfulgt av kaffe og noe sætt på tallerkenen

Et stjernespekket show, one night only

Komikere Jan Rune Holdhus vil geleide gjestene trygt gjennom kvelden med humor, sjarme, standup og "skjult teater" i form av sin populære figur "June Kommune"

Dag Schreiner er en av regionens mest ettertraktede komikere, han leverer alltid underholdning i særklasse og meg seg i kofferten har han selvsagt med seg "Bøgvall Kai"

Carina Dahl har med seg to musikere og vil il sporadisk dukke opp på scenen med musikalske godbiter gjennom kvelden. Det samme vil artist Karin Hodne fra Jæren gjøre, så her blir det innslag både fra nasjonale og lokale artister i skjønn forening.

Trubadur Tor Ludvig og Petter Aagard med allsang på høyt nivå, vi printer opp tekstene og viser på storskjerm, vi liker å kalle sekvensen for allsang på Sola

Kvelden avslutten med to fartsyfylte minikonsterter, først ut er det Queen-medley med Åge Sten Nilsen før kvelden rundes av med siste minikonsert hvor Staysman kjører sine siste hots akkompgniert av sine eminente bandmusikere.

Gjennom show, underholdning og musikk stiller hotellet med en sommerlig buffet, før kveldens kokker kommer med kaffe og noen søte fristelser.

Sommershow Bilde