ONS  

Planlegger ditt firma et arrangement under ONS i Stavanger har vi lang erfaring med å tilrettelegge dette for ditt firma.

Vi kan blant annetlevere følgende tjenester under ONS

  •  Totalproduksjon - Faglig eller sosialt arrangement.
  • Leveranse av komikere, artister, DJ, band og andre entertainere.
  • Forslag til restaurant og hoteller med skreddersydde underholdningskonsepter.
  • Ulik underholdning som er tilpasset deres stands under oljemessen.
  • Forslag til båtturer inkludert god mat og livemusikk.
  • Teknisk produksjon - lyd, lys, scene og AV teknisk.
  • Prosjektledelse både før og under arrangement.
  • Gjennomføring av ulike events.

 

Vi bistår før og under arrangementet slik at du kan konsentrere deg om ditt interne faglige innhold, samt bruke tiden deres på deltakere og gjester.

FAS_4365

Nedenfor har vi satt opp endel "bestselgere" til ONS-arrangement, ta kontakt så skreddersydde vi et konsept og forslag 

The Miracle Men

The Miracle Men

Dette er et konsept bestående av Jon Ensor og Paul Martin fra UK.  De kan bookes som Miracle Men eller hver for seg. De kan bookes til sosiale arragement som konferansier med humorinnslag og magi ellr til stands for å tiltrekke seg kunder.

Inger Lise Hope

Inger Lise hop

Inger Lise Hope er en fantastisk artist som kan komme inn og gjøre et par låter til å kjøre den musikalske underholdningen gjennom kvelden. Hun kan opptre som, med musikere eller at hun har med sitt helg egne dinnershow.

Kokken Pablo

PAblo

Francois Sibbald alias "Kokken Pablo" byr på en heidundrende helaften. Kokken Pablo er en morsom spanjol med mye selvtillit. Pablo geleider gjestene trygt gjennom middagen med sin særegne stil, underholdende historier og lyriske krumspring mellom rettene.

DJ AA:GE & July sax

July Sax

DJ i kombinasjon med saksofon er et unikt konsept som gjør at dine gjester får opplevelser de ikke hadde forventet. July Sax Sax er en  entertainer i særklasse som leverer musikalske godbiter og topp stemning. Eksplosive showinnslag, loungemusikk eller  Afterparty.

Richard Bowers

Richardd

Dette er en aldri så liten stjerne av en entertainer. Han gjør sine opptredener på engelsk og man får alltid mye energi, fantastisk humor, galskap og herlige musikalske innslag. Han er en gentleman som har stemme, mimikk og sjarm nok til å bringe både Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davies jr til live

Kjell & Tine

Kjell og Tine

Kjell & Tine er en fantastisk duo som er meget populær innenfor ulike arrangement. De er mest kjent for å spille opp til fest og dans ettter et godt måltid. De er erfarne til å lese sitt publikum enten det dreier seg om å spille opp til fest og dans eller om de bare skal levere andre låter om gjestene er mest klar for å snakke med hverandre.