ONS

Vi har satt opp noen skreddersydde konsepter og forslag til ulike ONS-arrangement. Om det allerede foreligger noen ideer, så hør gjerne med oss slik at vi sammen kan utforme et opplegg som passer dere. 

The Miracle Men

Dette er et konsept bestående av Jon Ensor og Paul Martin fra UK. Jon er for øvrig bosatt i Norge og kan den norske kulturen veldig godt og Paul er hans kollega som også har lang erfaring fra firmajobber i Norge. De kan bookes som Miracle Men eller hver for seg. Dette er magikere med høy underholdningsverdi. De kan bookes til sosiale arrangement, som konferansier, humorinnslag, closeup eller på stands hvor de både underholder og tiltrekker seg kunder.

Inger Lise Hope

Inger Lise Hope er en fantastisk artist basert i Stavanger som er svært allsidig innenfor ulike sjangre og stilarter. Hun har vært med på en rekke produksjoner, både innenfor revy, musikal, show og utallige firmajobber. På arrangement er hun meget allsidig, hun kan komme inn og gjøre et par låter til å kjøre den musikalske underholdningen gjennom kvelden. Hun kan opptre som solo,duo eller band, samt at hun også har sitt eget "dinnershow" konsept.

Kokken Pablo Iglesias

Francois Sibbald alias "Kokken Pablo" byr på en heidundrende helaften. Den spanske mesterkokken er god ved grytene, men enda bedre med en mikrofon på scenen. Han fungerer til stadighet som konferansier under arrangementet. Kokken Pablo er en morsom spanjol med mye selvtillit. Pablo geleider gjestene trygt gjennom middagen med sin særegne stil, underholdende historier og lyriske krumspring mellom rettene.

DJ AAGE & July Sax

Det å kjøre DJ kombinert med saksofon er et unikt konsept som gjør at dine gjester får opplevelser de ikke hadde forventet. July Sax Sax er en  entertainer i særklasse som leverer musikalske godbiter og topp stemning. Mulighetene er mange de kan både spille lounge og mer eksplosive showinnslag. Enten det dreier seg om lounge, show eller afterparty er det alltid herlig stemning når denne duoen spiller.

Richard Bowers

Mulighetene er mange og vi nevner musikalsk taffel, musikalske godbiter eller konferansier med musikalske innslag mellom rettene. Dette er en aldri så liten stjerne av en entertainer. Han gjør sine opptredener på engelsk og man får alltid mye energi, fantastisk humor, galskap og herlige musikalske innslag. Han er en gentleman som har stemme, mimikk og sjarm nok til å bringe både Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davies jr til live.

Kjell & Tine

Kjell & Tine er en fantastisk duo som er meget populær innenfor ulike arrangement. De er mest kjent for å spille opp til fest og dans ettter et godt måltid. De er erfarne til å lese sitt publikum enten det dreier seg om å spille opp til fest og dans eller om de bare skal levere andre låter om gjestene er mest klar for å snakke med hverandre. Kjell Undheim er for mange også kjent som vokalist i rockebandet «Ingenting» og Pawnsho.

Vi leverer blant annet følgende tjenester under ONS:

- Totalproduksjon - Faglig eller sosialt arrangement.
- Leveranse av komikere, artister, DJ, band og andre entertainere.
- Forslag til restaurant og hoteller med skreddersydde underholdningskonsepter.
- Ulik underholdning som er tilpasset deres stands under oljemessen.
- Forslag til båtturer inkludert god mat og livemusikk.
- Teknisk produksjon - lyd, lys, scene og AV teknisk.
- Prosjektledelse både før og under arrangement.
- Gjennomføring av ulike events.

FAS_4365