Foredragsholdere

Vi bistår med formidling av eksterne foredragsholdere som leverer motiverende og engasjerende foredrag til din neste konferanse.

De kan enten kickstarte dagen, vekke deltakerne etter lunsj eller avslutte konferansen med inspirerende ord som siste post på agendaen. Flere av foredragsholderne kan også tilby workshop etter foredraget om man har tid i programmet der de vil gå mer i dybden på temaene i foredraget.

Vi ser en trend at flere ønsker en ekstern foredragsholder når det planlegges en konferanse. Vårt nettverk er stort innenfor ulike sangre og temaer - og i samarbeid med et av de ledene formidlingsbyråene av foredragsholdere og kursholdere i Norge - kan vi tilby en rekke profiler blant de beste foredragsholderne i Norge.

Arbeidsmiljø og kultur

Det finnes en rekke populære temaer vi ser at våre kunder ønsker til konferanser – for eksempel arbeidsmiljø, bedriftskultur, samhandling, kommunikasjon, entusiasme, teambygging og positivitet. Ta en titt på denne siden for forslag og inspirasjon: foredragsholder.no/tag/arbeidsglede/

Den digitale tidsalder

Vi befinner oss i en digital tidsalder hvor det er en betydelig etterspørsel etter foredragsholdere til konferanser som tar for seg temaer som kunstig intelligens (AI), fremtidsutsikter, sosiale medier, innovasjon, digitalisering og IT-sikkerhet. På denne siden finner du en rekke forslag innenfor disse temaene: foredragsholder.no/tag/innovasjon-teknologi-og-digitalisering/

Kjente idrettsutøvere

Det er også en stor interesse for å ha kjente idrettsutøvere som deler sine inspirerende historier på konferanser. Disse historiene kan gi verdifulle innsikter som kan anvendes i arbeidslivet, spesielt innen teambygging, kommunikasjon, vinnerkultur, motivasjon, målsetninger og håndtering av både oppturer og nedturer. For forslag til din neste konferanse, sjekk ut: foredragsholder.no/tag/idrettsutovere/

Cropped shot of an unrecognizable young man stretching at home

Vi finner garantert en foredragsholder til din neste konferanse

Vi tilbyr et bredt spekter av profiler og kan bidra med erfarne og dyktige foredragsholdere og kursholdere. Gjennom vårt samarbeid med Foredragsholder AS, kan vi tilby foredragsholdere innenfor temaer som ledelse, mangfold, endring og omstilling, rus og avhengighet, for å nevne noe. Utforsk alle foredragsholdere ved å klikke her.

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
Group of smiling people clapping hands in the theater, close up of hands. Dark tone.

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!