Firmatur

I samarbeid med ulike samarbeidspartnere har vi satt opp noen turer som kan kombineres med god mat, aktiviteter og underholdning. Nedenfor har vi tre turer vi virkelig kan anbefale. Vi tar oss av dialogen med alle involverte slik at du som gjest kan senke skuldrene og glede deg til en kjekk tur med dine kollegaer.

Ship O’hoi - Sjørøverfest

Hvem har vel ikke drømt om å ha være sjørøver for en dag – også i voksen alder! Vi skreddersyr en tur for deres bedrift til Abra Havn i samarbeid med Dyreparken i Kristiansand. Vi starter med en pizzabuffet på sjørøverkroa etterfulgt av teambuildingen «det store sjøslaget». Her kjemper to lag mot hverandre fra hvert sitt sjørøverskip med med vannballonger, krutt og kanoner- hvem er vinneren og sitter igjen med skattekisten full av gull.

Dagen avsluttes med en ekte sjørøverfest med mat, drikke og underholdning i ekte sjørøverstil.

Overnatting i leilighetene i Abrahavn og på avreisedag anbefaler vi et par timer i parken før burger og hjemreise.

 

Okka by

Ta med deg bedriften til en spennende dag i «Okka by» - Egersund! Her kan vi legge til rette for ulike teambuilding-aktiviteter som øl-smaking, OL-leker eller et digitalt rebusløp rundt i byen etterfulgt av god mat på Grand Hotel, samt underholdning og show på Grand scene. Vi skreddersyr gjerne et dinnershow for dine gjester eller formidler komiker og livemusikk.

Ønsker man fartsfylt spenning kan vi i samarbeid med «Motor Center Norway» i Sokndal kjøre runder på Norges nyeste racing bane – eller utfolde seg i ulendt terreng i offroad-området. Når kvelden nærmer seg sjekker vi inn på Grand Hotel Egersund for vinsmaking, en bedre middag, humor og musikalske innslag fra scenen eller Sogndalstrand Kultur Hotel hvor man både for historiefortelling, underholdning og fantastisk mat i vakre omgivelser. Mulighetene er mange!

 

Båttur med god mat og allsang

Båten er klar for ombordstigning og stemningen kommer fort på topp! Sammen med flere samarbeidspartnere som blant annet Rødne med sine båter eller veteranskipet Sandnes – skreddersyr vi en herlig dag på sjøen både for større og mindre grupper.

Det er bare å gjøre seg klar for å nyte noe godt i glasset og samtidig oppleve flott natur innover Lysefjorden. Enten man stopper på fjordrestauranten «Stavanger-Helleren» eller tar bespisningen på båten anbefaler vi alltid trubadur til en slik tur, gjerne i kombinasjon med et underholdningsinnslag eller en aktivitet tidligere på ettermiddagen. Her finnes det et hav av muligheter!

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
IMG_2195

Bli med på en reise fylt med førsteklasses mat, engasjerende aktiviteter og uforglemmelig underholdning. Overlat koordineringen til vårt dedikerte team, slik at du og kollegene dine kan nyte en herlig flukt fra den travle hverdagen. Kast loss som en ekte sjørøver, få opp adrenalinet på racingbanen eller hev glasset i storslåtte omgivelser på bølgene langs Lysefjorden. Velg blant eksklusive reisealternativer og unike opplevelse som fremmer fellesskap, glede og eventyr.

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!