Starlight Dinnershow

Starlight Dinnershow er en herlig kombinasjon med fantastisk mat, danseshow og musikalske godbiter.

Send en uforpliktende forespørsel på Starlight Dinnershow!

Om Starlight Dinnershow

The Voice-aktuelle Inger Lise Hope har siden hun var liten vært å se på utallige scener og smeltet mange hjerter med sin klokkeklare stemme og formidlingsevne.

En drøm er nå gått i oppfyllelse og Inger Lise er nå stolt produsent, regissør og artist i sitt egne dinnershow, nemlig: Starlight Dinnershow!

Vi i Topp Arrangement kan nå tilby dette konseptet til ditt firma arrangement i samarbeid med Inger Lise og hennes crew.

Kort fortalt om Dinnershowet
Originalt er dette en helaften hvor man blander magi i form av show dans og musikalske godbiter i kombinasjon med smaksrike opplevelser på tallerken.

De fleste ønsker et helaften hvor de kommer med show innslag mellom rettene, men de kan også leveres med et showinnslag på 15 minutter, de har blant annet skreddersydd et eget juleshow med kjekke julesanger og dans. 

Vi i Topp Arrangement selvsagt skreddersy arrangementet med tanke på sted, meny og underholdningen. Vi kan eksempelvis sette opp forslag til en konferansier som drar oss gjennom kvelden og live-musikk etter bespisningen og underholdningen er unnagjort. 

 

Musikalske innslag gjennom kvelden
Det er også mulig å booke innslag med Inger Lise med en musiker gjennom kvelden. 

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!