XIID

For oss så handler det om å skape følelser hos publikum som igjen gir en verdi tilbake til kunden.

Send en uforpliktende forespørsel på XIID!

Om XIID

XIID som et bandkonsept leverer et forrykende og moderne underholdningsshow. Med et moderne sound og remix av superhits, så syr de sitt kommersielle repertoar sammen i en original twist og med krydder fra eldre klassikere. Bandet er satt sammen av noen av Norges mest habile musikere og artister som sammen skaper en opplevelse av ypperste klasse.

XIID kan levere alt av underholdning gjennom en helkveld fra aperitiff, mingling, åpningsshow, awards og middagshow, til ett unikt party- og DJ-sett på slutten av kvelden. Enten som 60min i ett eller fordelt utover i bolker a 10-15min med DJ i mellom. XIID kan også backe andre artister om ønskelig og har gjort flere shows sammen med bla danserne i Show de Vida. Hvis det er skjermer på location så anbefaler vi sterkt å ta med vår visuelle artist som kan snøre alt sammen i en rød tråd gjennom kvelden.

Bandet jobber kontinuerlig med å skreddersy sin leveranse til hvert oppdrag og publikum. Med andre ord; leveransen tilpasses etter behov, publikum og ønske.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!