Westernbyen

Send en uforpliktende forespørsel på Westernbyen!

Om Westernbyen

Westernbyen er utgangspunktet for en fantastisk kveld med dine kollegaer.

Her er det unike lokaler som er ideelt for firmafester, julebord, teambuilding og blåturer. Arkitekten bak design og utsmykning er Nils Hjorth og hans amerikanske kone Lorraine. De har mange års erfaring fra westernmiljø i USA, der de har vært med på å bygge restauranter i westernstil.

Her er det ulike lokaler for 30 til 250 personer, alle rettigheter, åpent hele året og som kjører jevnlig alle typer arrangement til suksess hver eneste gang. Her er mulighetene mange, man kan kjøre alt fra aktiviteter, konserter og temafester for å nevne noe.

Vi i Topp Arrangement skreddersyr vi ulike pakker tilpasser hvert firma. Som regel pleier vi å dele inn i laget i ulike grupper før det braker løs med den ene aktiviteten etter den andre. Etter aktiviteter blir det et ekte westernmåltid før det for et eksempel blir live musikk fra scenen etter dessert.

Av aktiviteter er mulighetene mange, de mest populære er Pil og bue, luftgevær, duell i kirka, rode okse, line Dance kurs, øksekast, hesteskokasting, tautrekking, lassokast og melkespannholding

Forslag til konsept.
– Velkommen, samt info om stedet og kvelden.
– Aktiviteter (vi kan sette opp ulike pakkeforslag)
– Bespisning (westernmåtid etterfulgt av dessert og kaffe)
– Sosialt og live musikk utover kvelden.

Mulighetene er mange, ta kontakt og vi skreddersyr et konsept og tilbud til ditt firma. Minimum 25 personer.

Foto

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!