Wallmans On Tour

Wallmans On Tour

Wallmans On Tour er en showaften helt utenom det vanlige. Med glitter, glamour og magiske opplevelser vil artistene gi deg en kveld du seint vil glemme.

Wallmanns kommer med et ferdig show som består av 6 til 12 artister og passer godt for grupper fra 100 personer og oppover.

Med «Wallmanns On Tour» skreddersyr vi et show sammen med artistene som passer for enhver anledning.

PAKKE 1 – WALLMANS ON TOUR LARGE:
Gi gjestene den ULTIMATE Wallmans opplvelselsen ved å velge denne pakken. I ditt lokale får dere sang og dans i ypperste klasse, levert i en forrykende innpakning av Wallmanns sine fantiske entertainere.

I pakken  er det inkludert 9 artister + 2 teknikere – Dette er et dinner show som i Oslo, passer for middager/eventer over 150 personer.

PAKKE 2 – WALLMANS ON TOUR SMALL:
Dette er pakken for deg som har et litt mindre lokale der det passer best med de mer intime og små numrene. Opplevelsen blir fortsatt helt kanon og vi garanterer en helt uforglemmelig kveld levert av Wallmanns sine entertaonere.

I pakken er det inkludert 6 artister og 2 teknikere – Dette er et dinnershow som i Oslo som passer for middager/ eventer under 150 personer.

PAKKE 3 – WALLMANS ENTERTAINERS BY WALLMANS 
Skal du arrangere et mindre selskap og trenger minglemusikk, taffel eller pauseunderholdning er dette en god løsning. I god Wallmans ånd, som kan underholde f.eks under en middag som et innslag, under en lansering, kontorfest, messer, eller som et innslag I et større event. Pakken skreddersys med artister (med piano og gitar om ønskelig) som fremfører låter etter dine preferanserom sjanger og tema.

Standpakken her er 3 artister + 1 tekniker – Dette er ikke et dinnershow, men tre artsiter

For en show aften med wallmans ta kontakt med oss for booking.

Se intro video nedenfor!