Leken Kommuikasjon – Veronica Simoné Fjeld

Veronica Simoné Fjeld holder foredraget "Leken Kommunikasjon" som omhandler kommunikasjon og er også en ettertraktet konferansier.

Send en uforpliktende forespørsel på Leken Kommuikasjon – Veronica Simoné Fjeld!

Om Leken Kommuikasjon – Veronica Simoné Fjeld

Veronica Simoné Fjeld gjort suksess som reporter og programleder i TV Vest gjennom 15 år og de siste årene hatt en tydelig stemme i debatten om hvilke krefter som påvirker barn og unge negativt i sosiale medier.

Hun kan se tilbake på podkast, skrevet bestselgeren «Du er fantastisk» og hatt stor suksess med 15 000 billetter til sitt one woman show «NATURLIGvis».

Leken kommunikasjon heter hennes nye foredrag treffer alle samfunnslag enten det er privat eller på jobb og hun snakker om hvordan man kan gjøre dialogen bedre ved bruk av personlig tilnærming. Hun snakker også om hvorfor det er lurt å avvæpne en konflikt og hva skal til for å komme dit.

Foredraget er personlig og fylt av humør, men også til ettertanke og med konkrete eksempler som gjør at deltagerne raskt forstår poengene. Foredrag gir deltagerne noe å snakke om, også etter foredraget. Veronica inspirerer den enkelte til å ta i bruk kommunikasjon på en litt annerledes måte, på jobb og privat.

Se frem til å høre med om:

  • Kommunikasjon i arbeidslivet og humor i hverdagen
  • Hvordan man bør ta plass på en rett måte
  • Håndtering og motta ulike budskap
  • Konflikt, relasjoner og samhandling

Tilbakemeldinger fra kunder er mange og dette er blant det som går igjen er morsomt, tankevekkende og lærerikt. Fornøyde gjester som koser seg på foredrag. Knallbra, rått, lærerikt, interessant. Latter, samtidig som temaet kommunikasjon ble satt fokus på. Ein fin balanse mellom underholdning og læring. Et treffende temaet  med god formidling

Foto

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!