Leken Kommuikasjon – Veronica Simoné Fjeld

I foredraget snakker Veronica om alt fra kommunikasjon i arbeidslivet, humor i hverdagen, om å ta plass, håndtere og motta ulike budskap, konflikthåndtering, samt relasjoner og samhandling.

Send en uforpliktende forespørsel på Leken Kommuikasjon – Veronica Simoné Fjeld!

Om Leken Kommuikasjon – Veronica Simoné Fjeld

Med et herlig glimt i øyet har Veronica Simoné Fjeld gjort suksess som reporter og programleder i TV Vest gjennom 15 år. Hun har de siste åtte årene gjort seg bemerket som påvirker under pseudonymet Yummymummy, og er en tydelig stemme i debatten om hvilke krefter som påvirker barn og unge negativt i sosiale medier.

Hun har testet podkast som kommunikasjonsflate, skrevet bestselgeren «Du er fantastisk» og solgt over 15 000 billetter til sitt one woman show «NATURLIGvis». Veronica Simoné Fjeld fikk dessuten journalistprisen for sin dokuserie #yummymummy, som ble sendt på TV Vest i 2015. Hun KAN kommunikasjon, og har erfart hva som må til for at den skal være tydelig og personlig.

Leken kommunikasjon

Foredraget hennes «Leken kommunikasjon» tar for seg kommunikasjon som hovedtema. Et tema som er altomfattende og med oss i hverdagen på hjemmebane, blant venner og ansatte, kunder, leverandører og ledere på jobb. I foredraget får du se og lære om konkrete eksempler som viser hvor viktig det er med en klar og tydelig kommunikasjon.

Hva er fallgruvene når du velger å bruke en ironisk distanse til det du formidler? Hvordan kan du gjøre dialogen bedre ved bruk av personlig tilnærming? Hvorfor er det lurt å avvæpne en konflikt i emning og hva skal til for å komme dit?

Veronica Simoné Fjeld tar gjerne plass, om det er på skjermen eller på scenen, men som med alt innen kommunikasjon er det viktig også for den ekstroverte å gi og ta. I foredraget får du konkrete eksempler på hvorfor det noen ganger kan være bra å være litt rebell, men at alt handler om balanse. En underholdende historie om da Veronica som ung reporter nesten ble arrestert for å ha presset seg på et intervju med selveste Dronning Sonja er et av mange høydepunkt i foredraget.

I 2020 tok Veronica steget ut av jobben som fast ansatt i TV Vest, for å satse på egne prosjekter som selvstendig næringsdrivende. Mye av hennes hverdag handler om sosiale medier og hennes erfaringer knyttet til influensermarkedsføring er gull verdt i den nye måten å kommunisere på. I foredraget drar hun frem et viktig punkt til hvorfor influenserene når så bredt ut og lykkes med det, og gir deg som ser på noen enkle trinn du kan kopiere. Denne måten å kommunisere på er relevant i alle sammenhenger, på jobb og privat, og vil være til inspirasjon for alt fra elektrofirma til ansatte i helsesektoren.

Foredraget til Veronica Simoné Fjeld er personlig og fylt av humør, men også til ettertanke og med konkrete eksempler som gjør at deltagerne raskt forstår poengene. Det er et foredrag som gir deltagerne noe å snakke om, også etter at Veronica har gått av scenen. Et foredrag som garantert vil inspirere den enkelte til å ta i bruk kommunikasjon på en litt annerledes måte, på jobb og privat.

 

Gjennom foredraget får du blant annet høre om tematikk som:

  • Kommunikasjon i arbeidslivet
  • Humor i hverdagen
  • Ta plass, men ikke alltid
  • Hvordan man kan håndtere og motta ulike budskap
  • Konflikthåndtering
  • Relasjoner og samhandling
  • Hvordan gjøre kommunikasjon personlig, men ikke privat

Foredraget passer for alle bedrifter det finnes ansatte i, og dette inspirasjonsforedraget vil garantert gi aha-opplevelser man kan ta med seg videre.
rolle

Tilbakemeldinger fra kunder

«Foredraget «Leken kommunikasjon» er morsomt, tankevekkende og lærerikt.»

«Vi hadde medlemmene våre som fornøyde gjester, som koste seg på foredraget.»

«Vi anbefaler Veronica på det varmeste»

«Tilbakemeldingene fra publikum var utelukkende positive, har ikkje hørt noe annet. Knallbra, rått, lærerikt, interessant, morsomt er noen av de.»

«Ut av foredraget fekk me tilbudt våre medlemmer en kveld med latter, samtidig som temaet kommunikasjon ble satt fokus på. Ein fin balanse mellom underholdning og læring.»

«Me vil absolutt anbefale Veronica videre. Temaet og måten det ble formidlet på, treffer veldig mange.»

Foto

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!