Valentines

Valentines

Valentines er en kveld fylt med hjerter, kjærlighet og romantikk.

Selv om vi har benyttet begrepet «valentines» kan man selvsagt kjøre dette konseptet gjennom hele året. Vi skreddersyr som alltid et eget opplegg til hver enkelt kunde i samarbeid med nettopp deg. Men vi skriver her noen forslag som kan være utgangspunkt til planleggingen til ditt neste arrangement.

Gjør deg klar for en lun aften med mye varme. Det skal være godt å komme inn i lokalet vi har dekorert med røde roser, sjokoladehjerter på bordene, hjerteformet led ballonger og lekker borddekking. Kjøkkenet har selvsagt satt opp en egen kjærlighetsmeny, desserten kan for et eksempel bestå av en herlig sjokoladefondant med jordbær og litchi (kjærlighetsfrukt)

Man kan for et eksempel ankomme lokalet på en rød løper og under aperitiffen står en saksofonist eller gitarist og spiller herlig lounge musikk. Vi anbefaler en konferansier som tar oss trygt gjennom denne kvelden, hva med å booke Hasse Hope som er en norsk programleder og humorist som blant annet er kjent fra TV3 serien «Dagens Mann»

Etter dessert kan man for eksempel sette seg ned på store puter på gulvet, får påfyll med vin og skuldrene senker seg før det blir historiefortelling og sang Vi kan fortelle mer om dette konseptet om dette høres interessant ut. Men kort fortalt er dette et innslag som gjør at man får ladet batteriene i en ellers travel hverdag.

Kategori