Total Make Over

Noe av det kjekkeste vi gjør er "Total Makeover".  Det vil si at vi endrer et lokale som verksted, lager, kantine eller hva det måtte være om til en festsal.  Typiske arrangement for "makeover" er åpning av nytt bygg og jubileumsarrangement i eget bygg.

Verksted 1

Fra verksted til åpningsfest

Dette var en kjekk jobb og kunde såpass fornøyd at vi har fått produsert ytterlige to arrangement på samme sted. Kort fortalt er dette et verksted som ble tømt for verktøy, statsiver og annet utstyr. Deretter var det for oss og komme inn og skape rommet om til en festsal.

Kantine

Fra kantine til festsal

Her hadde vår kunde akkurat flyttet til nye lokaler og ville gjerne ha en åpningsfest. I dette tilfellet gikk vi inn rett etter lunsj og starter vår "Makeover" og når de ansatte kom seinere på kvelden ble de selvsagt overasket. Det ble for øvrig en herlig kveld med fantastisk mat og kanon underholdning fra scenen.

Vi3

Fra gårdsrom til bankett

En av våre kunder ville feire firmaets jubileum midt  i naturen. Mellom en "løe" og et vedskjul satte vi opp telt på spesialmål som vi deretter innredet. I vedskjulet ble det scene med fantastisk underholdning, på gårdsplassen ble det dekket opp til galla og inne i løa ble det afterparty etter desserten.

Biol5

Fra kunsutstilling til fest

Her var vi inne på Skur 2 i Stavanger hvor det normalt er kunstutstillinger. Men denne kvelden ble deler av kunstutstillingen tatt ned og vi fikk "nesten" frie tøyler til fra vår kunde til å dekorere til magisk festaften med servering av delikatesser og fantastisk underholdning fra scenen.