Total makeover

Noe av det kjekkeste vi gjør er "Total Makeover".  Det vil si at vi endrer et lokale som verksted, lager, kantine eller hva det måtte være om til en festsal.  

Typiske produksjoner hvor vi gjør "total Makeover" er åpningsfest av et nytt bygg, kundearrangement eller markering av et jubileum hvor de inviterte ofte består av ansatte, samarbeidspartenere og leverandører.

 

PÅ høyre side er en timelaps video fra et verksted som vi gjorde om til et selskapslokale og nedenfor er før / etter bilder fra uliek arrangement vi tidligere har kjørt ulike produksjoner.

Fra verksted til åpningsfest 

Dette var en kjekk jobb som totalt har resultert i tre ulike produksjonner på dette verkstedet. Kort fortalt er dette et verksted som ble tømt for verktøy, statsiver og annet utstyr. Deretter var det for oss og komme inn og skape rommet om til en festsal.

Verksted før opprigg

Verksted før opprigg

Verksted etter opprigg

Verksted etter opprigg

Fra kantine til festmiddag

Her hadde vår kunde akkurat flyttet til nye lokaler og ville gjerne markere dette. Kvelden staret med aktiviteter og gikk deretter over til middag med underholdning og avslutningsvis livemusikk og dans. Gjett om de ansatte ble overasket når de så kantinen ved ankomst.

Kantine kl. 14.00

Kantine før opprigg

Samme kantine kl. 19.00

Kantine etter opprigg

Fra gårdsrom til jubileumsfest

En av våre kunder ville feire firmaets jubileum midt  i naturen. Mellom en "løe" og et vedskjul satte vi opp telt på spesialmål som vi deretter innredet. I vedskjulet ble det scene med fantastisk underholdning, på gårdsplassen ble det dekket opp til galla og inne i løa ble det afterparty etter desserten.

Før opprigg

Gårdsrom før opprigg

Etter opprigg

Gårdsrom etter

Fra kunsutstilling til "fine dining"

Her var vi inne på kunstgallereiet Skur 2 i Stavanger. Men denne kvelden ble deler av kunstutstillingen tatt ned og vi fikk "nesten" frie tøyler til fra vår kunde til å dekorere til magisk festaften med servering av delikatesser og fantastisk underholdning fra scenen.

Før opprigg

Kunst før

Etter opprigg

Kunst etter

Kontaktskjema

Forespørsel_med kommentarfelt