Tone Salomonsen

Tone Salomonsen

Tone Salomonsen «dronningen av pop»

De siste 15 årene har hun sunget på ulike events hvor det har vært ønskelig med levende musikk. Tone spiller sammen med mange forskjellige musikere fra Stavanger, og kan stille sammen med gitarist, trio eller fullt band. Hun kan også stille med pianist til diverse konsert eventer, hvis det er ønskelig.

Hun er en artist som kan skape magisk stemning med en rolig vakker låt til å stgarte kvelden til å spille opp til party på den andre siden. Tone har opptrådd på både store og små scener i flere anledninger som feks Miss Saigon, Rogafest, Allsang på Vaulen, Funkisdagen, Velg å leve, Sommerrevyen i Sandnes, Fjåge i Vågen, Jærradioen, Maijazz, Jul med Tone 2018 etc. og har flere utgivelser på digitale streaming sider som feks.

Opp gjennom årene har hun opparbeidet seg et stort og veldig variert repertoar som passer for enhver anledning, men for Tone er det viktig å holde seg oppdatert, så de nyeste hitene er aldri langt vekke.Repertoaret hennes dekker mange genre fra 60 tallet opp til dagens dato.

Hun legger stor vekt på både den musikalske wow faktoren, og å få folk på dansegulvet! Tone har flere konsept som hun kan tilrettelegge perfekt akkurat for deg.

Nedenfor kommer noen forslag.

Fest og Dans
Tone stiller som duo med gitarist, trio eller med fullt band. Her blir det stemning fra første stund med kjente låter fra oldschool til soul, rock, country, pop, alt som er dansbart men høy musikalsk fremførelse.

Minikonsert eller Musikalsk innslag
Hvis du ønsker å ha skape stemning og få en musikalsk opplevelse, tilrettelegger Tone til dine ønsker. Innslag av musikk både før og etter mat, eller en mini konsert på 20 min for den rette anledningen. Med seg har hun hovedsakelig gitarist men kan også bruke pianist hvis det er ønskelig.

Video

 

For booking av Tone Salomonsen, ta kontakt med oss i Topp Arrangement