Tone Salomonsen

Tone Salomonsen «dronningen av pop»

De siste 15 årene har hun sunget på ulike events hvor det har vært ønskelig med levende musikk. Tone var med på Sommerrevyen i Sandnes i 2017 og er blitt en del av det konseptet. Hun holder også julekonserter både i Stavanger og i Ryfylke.

Opp gjennom årene har hun opparbeidet seg et stort og veldig variert repertoar som passer for enhver anledning, men for Tone er det viktig å holde seg oppdatert, så de nyeste hitene er aldri langt vekke.
Repertoaret hennes dekker mange genre fra 60 tallet opp til dagens dato.

Hun legger stor vekt på både den musikalske wow faktoren, og å få folk på dansegulvet! Tone har flere konsept som hun kan tilrettelegge perfekt akkurat for deg.

Nedenfor kommer noen forslag.

Fest og Dans
Tone stiller som duo med gitarist, trio eller med fullt band. Her blir det stemning fra første stund med kjente låter fra oldschool til soul, rock, country, pop, alt som er dansbart men høy musikalsk fremførelse.

Minikonsert eller Musikalsk innslag
Hvis du ønsker å ha skape stemning og få en musikalsk opplevelse, tilrettelegger Tone til dine ønsker. Innslag av musikk både før og etter mat, eller en mini konsert på 20 min for den rette anledningen. Med seg har hun hovedsakelig gitarist men kan også bruke pianist hvis det er ønskelig.

For booking av Tone Salomonsen, ta kontakt med oss i Topp Arrangement