Tone Salomonsen

Tone Salomonsen «dronningen av pop" i Stavanger.

Send en uforpliktende forespørsel på Tone Salomonsen!

Om Tone Salomonsen

De siste 15 årene har hun sunget på ulike events hvor det har vært ønskelig med levende musikk. Tone spiller sammen med mange forskjellige musikere fra Stavanger, og kan stille sammen med gitarist, trio eller fullt band. Hun kan også stille med pianist til diverse konsert eventer, hvis det er ønskelig.

Hun er en artist som kan skape magisk stemning med en rolig vakker låt til å stgarte kvelden til å spille opp til party på den andre siden. Tone er det viktig å holde seg oppdatert, så de nyeste hitene er aldri langt vekke. Repertoaret hennes dekker mange genre fra 60 tallet opp til dagens dato.

Hun legger stor vekt på både den musikalske wow faktoren, og å få folk på dansegulvet! Tone har flere konsept som hun kan tilrettelegge perfekt akkurat for deg. Enten du skulle ønske et par sanger som start av kvelden eller en minikonsert til at hun spiller opp til fest og dans.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!