The Beach

Send en uforpliktende forespørsel på The Beach!

Om The Beach

Ikke noe er kjekkere enn litt lek og moro på stranda en fin sommerdag!

Gjengen møtes på en av regionens flotte strender hvor man blir ønsket velkommen i sand-dynene.

Første punkt på agendaen er en deilig sommerbuffet, som enten kan bestå av skalldyr eller en grill buffet.

Vi har for anledningen satt opp lydanlegg og har med en DJ som spiller herlig sommer-musikk.

Aktiviteter

Deretter blir det noen kjekke strandaktiviteter som hører sommeren til, 2 lag mot hverandre på hver aktivitet. Først varmer vi gjerne opp med en liten stafett for å få opp lagånden og vekke konkurranseinstinktet hos den enkelte.

Vannstafett består av hvem som klarer å frakte 2 liter med vann raskest fra sjøen og opp på stranda. Vannet sendes fra kopp til kopp og må også innom 2 takrenner på veien. De som søler ut minst vann pleier å gå av med seieren.

Ordfisking vil si at laget blir plassert utenfor en sirkel. Inne i sirkelen er det mange ulike bokstaver (med krok i). Laget skal ved hjelp av tau, ”fiske opp” bokstavene slik at de danner det ordet som instruktøren har gitt dem.

Kongeball er en basketvariant med bevegelige kurver, her er det vel så viktig å tenke strategisk som å kunne løpe fort.

Hesteskokast er perfekt på stranden, hvem kommer nærmest pinnen? Bonuspoeng for å treffe pinnen.

FotballGolf består av at vi har satt ut flere ”hull” rundt omkring på stranda. Hullene er store svarte baljer som deltakerne skal treffe oppi.

Flyvende erteposte, er at en på laget ”skyter ut” en ertepose som resten av laget må ta i mot før den treffer bakken. Spørsmålet er hvem som klarer å få til det lengste kastet med godkjent mottak.

Kveldskos på stranda.

Vi tenner opp bålpannene, griller banan, marsmellows og har ordnet med frisk frukt som en søt og forfriskende dessert.

Vår innleide DJ spiller opp til fest og dans i sand dynene, eller kanskje man istedet ønsker en trubadur som alltid er en stor favoritt.

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!