Telt-fest

Send en uforpliktende forespørsel på Telt-fest!

Om Telt-fest

Sommerfest ute i telt skaper den rette stemningen.

Telt egner seg på de fleste lokasjoner men forslag kan være:
– Parkeringsplassen
– Ved sjøen
– På firmaets eiendom eller andre områder dere disponerer.
– I foaje eller kantine

Vi kan også søke om å sette opp telt på ulike plasser i regionen slik at vi finner den perfekte plassen for ditt arrangement. Vi har også kjennskap til arrangementssteder som har telt stående hele sommeren.

En sommerfest gjennomføres ofte i juni, men andre ønsker også august. Uansett vær og vind er telt en god løsning, er det meldt kjølig temperatur varmer vi opp telt før gjestene kommer og under arrangement. Telt gir en smak av sommer, grillmat, kald drikke og god stemning.

Vi skreddersyr ditt telt etter ønske, men her er noen alternativer:
– Rød løper
– Fakler
– Bord og hvite duker
– Stå bord
– Lysekroner
– Tepper
– Tregulv

I tillegg anbefaler vi hvit innerline i teltet. Med rett dekorlys vil man skape mer enn et plast-telt og man kan forandre teltet til en bankettsal om man vil.

Når det gjelder mat er det populært å kjøre en eller flere kokker som står og griller, servitører ordner vi også slik at det til enhver tid er personell som rydder og holder området pent. Vi setter også opp bar som står klar når alle er god og mette.

Vår tekniske leverandør kan komme inn med lyd, lys, scene og teknikk. Så man kan kjøre både underholdning til middagen og musikk de siste timene av kvelden. Kanskje ønsker man også en minikonsert med et band som spiller kjente og kjære sommersanger.

Ønsker man i tillegg å ha aktiviteter løpet av kvelden er det selvsagt uante muligheter også her.

Hva med å få inn vår blomsterleverandør som i tillegg pynter bord og telt med blomster ? Mulighetene er mange og vi skreddersyr konsept til hvert enkelt arrangement og kunde.

Ta kontakt for planlegging til årets sommerfest.

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!