Telt-fest

Sommerfest ute i telt skaper den rette magien

Det å sette opp telt egner seg på de fleste plasser og vi nevner blant annet på parkeringsplassen, ved sjøen, på firmaets eiendom eller andre områder dere disponerer. Vi kan også søke om å sette opp telt på ulike plasser i regionen slik at vi finner den perfekte plassen for ditt arrangement. Vi har også kjennskap til arrangement-steder som allerede har leid inn telt som står ute hele sommeren. Mulighetene med telt er mange og det som er helt sikkert er at denne formen for sommerfest er populært.

En sommerfest gjennomføres ofte i juni, men andre ønsker også august. Uansett vær og vind er telt en god løsning, er det meldt kjølig temperatur varmer vi opp telt før gjestene kommer og under arrangement. Telt gir en smak av sommer, grillmat, kald øl og god stemning.

Selve teltet har uante muligheter hvor vi skreddersyr en pakke som passer ditt arrangement. Vi kan ha rød løper, fakler, komme inn med bord og hvite duker, stå bord, lysekroner, teppe, tregulv osv. I tillegg anbefaler vi noe som kalles hvit innerline i teltet og med rett dekorlys vil man skape noe mer enn et plast-telt, man kan forandre teltet til en bankettsal om man vil.

Når det gjelder mat er det selvsagt populært å kjøre en eller flere kokker som står og griller, servitører ordner vi også slik at det til enhver tid er personell som rydder og holder området pent. Vi setter også opp bar som står klar når alle er god og mette.

Vår tekniske leverandør kan komme inn med lyd, lys, scene og teknikk. Så man kan kjøre både underholdning til middagen og musikk de siste timene av kvelden. Kanskje ønsker man også en minikonsert med et band som spiller kjente og kjære sommersanger.

Ønsker man i tillegg å ha aktiviteter løpet av kvelden er det selvsagt uante muligheter også på dette-

Hva med å få inn vår blomsterleverandør som i tillegg pynter bord og telt med de utroligste varianter av blomster. Mulighetene er mange og vi skreddersyr konsept til hvert enkelt arrangement og kunde.

Ta kontakt for planlegging til årets sommerfest.