Super Trouper ABBA TRIBUTE

Norges eneste "Tribute to ABBA" band leverer de største hitsene satt sammen til en ellevill konsert

Send en uforpliktende forespørsel på Super Trouper ABBA TRIBUTE!

Om Super Trouper ABBA TRIBUTE

Bandet skaper original og genuin ABBA stemning alle steder de opptrer. Dette takket være rett sound, tidsriktige kostymer, profesjonell lyssetting, og ikke minst topp lyd. Det er kvalitet i alle ledd som kjennetegner SuperTrouper gjengen, som for øvrig ikke bruker noen former for «playback» under sine konserter.

Vokalistene Elise og Jorun med korister, har mange års solid erfaring fra blant annet de store musikkfestivalene i Norge, som sammen med de eminente musikerne i bander leverer hver eneste gang.

Opplev sanger som «Mamma Mia, Waterloo, Dancing Queen, Gimme Gimme og Thank You for the Music». Man får med andre ord oppleve en HIT parade man sent vil glemme.

Topp Arrangement bistår gjerne med å kombinere SuperTrouper med en konferansier gjennom kvelden, samt et band, eller DJ til å avslutte kvelden etter ABBA konserten ut i den sene nattetime.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!