Summer Games

Send en uforpliktende forespørsel på Summer Games!

Om Summer Games

Hvem går av med seieren i sommerens morsomste konkurranser?

Summer Games blir garantert en kjekk ettermiddag og kveld. Når gjengen ankommer blir det ønsket velkommen, kokkene står ved grillen og det blir en fantastisk sommerbuffet bestående av grillmat, sommersalater og annen snadder.

Man kan kjøre dette konseptet nesten over alt, men vi kommer gjerne med tips da vi veit hvor sommer perlene ligger i området. Vi har selvsagt backup løsninger dersom været ikke skulle være med oss.

Aktivitetene

Frisbeekasting, her blir det satt opp flere frisbeegolf-kurver som deltakerne skal treffe. Hver deltaker får 4 frisbeer hver, som de skal prøve å treffe kurvene med. Kurvene står i ulik avtand fra de som kaster.

Tull i Ball, her skal deltakerne kaste tennisballer/erteposer oppi bøtter. Forskjellig poengsum på bøttene. Pass opp for bøttene med minuspoeng!

Big Bounce, her skal deltakerne skal kaste fotballer på en kjempestorpilatesball slik at fotballen spretter tilbake og oppi baljen som står på bakken. Her er det viktig å beregne hvor hardt man skal kaste og hvor på pilatesballen man skal treffe for at ballen skal sprette tilbake og treffe oppi baljen.

Kjemperingspill, her skal ringene man kaster er rockeringer og pinnene er mennesker.
Det er forskjellig poengsum på de forskjellige ”pinnene”, og ekstrapoeng dersom du klarer å kaste over motstanderens ”pinner”.

Tivolikast, vil si at man kaster ringer slik at de blir liggende rundt bowlingkjeglen som er satt ut. De må få ringen rundt kjegla uten at kjegla velter.

FotballBoccia, består av at vi har blåst opp bocciaspillet fra små kuler til fotballer. Deltakerne må kaste/sparke slik som instruktøren gjør. Stadig nye baner etter hvert som vi flytter oss rundt.

Kveldskos

Etter bespisning og aktiviteter tennes bålpannene opp, marshmallow blir pakket opp og fruktfat satt frem. Det er alltid en kjekk overraskelse om det dukker opp en trubadur som synger og spiller utover de sene nattetimer.

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!