Om Steven Powers

Gjør deg klar for Steven Powers – en helaften i kjent Hollywood stil.

Den amerikanske filmprodusenten «Steven Powers» er mest kjent som sin rolle som konferansier for Oscar Award konseptet.

Konsept 1
Skal ditt firma ha et arrangement hvor man skal dele ut priser til de ansatte er dette det ultimate konseptet.

Om kvelden hedres de som skal ha heder og ære i form av en stilfull Award aften i beste Hollywood ånd. Bildet av de nominerte og vinnerne kommer opp på storskjerm gjennom kvelden mens kvelden ledes av den profesjonelle verten Steven Powers og en vertinne som håndplukkes fra salen for å bistå under prisutdelingen. Powers har jobbet med alle de største stjernene vi kjenner fra Hollywood og han har ledet mange prisutdelinger. På denne typen Award show er det glitter og glamour med publikum som står i sentrum av et profesjonelt rammeverk styrt av Steven Powers. Spørsmålet er hvem er kveldens vinnere og tar med seg Oscar statuettene hjem.
Med fantastisk lys setting, flott oppdekking, kanskje en artist som synger noen sanger og et band på slutten av kvelden blir dette en magisk kveld som vil huskes i mange år fremover.

Konsept 2
Her står både aktiviteter og en magisk kveld i vente i kjent Hollywood stil.

Etter en innføring av den franske filmskaperen Steven Powers deles gjestene i grupper som skal lage sine helt egne film. Filmene leveres så til en profesjonell redigerer som klipper og klargjør til visning seinere på kvelden. Totalt får hver gruppe rundt 1 time til å lage konsept, øve og filme en film på 1 minutt.

Om kvelden hedres innsatsen i form av en Award aften i beste Hollywood ånd. Filmene som publikum har laget vises og er nominert i ulike kategorier som beste film og beste kjærlighetsscene for å nevne noe. Kvelden ledes av den profesjonelle verten Steven Powers og en vertinne som håndplukkes fra salen for å bistå under prisutdelingen. Powers har jobbet med alle de største stjernene vi kjenner fra Hollywood og han har ledet mange prisutdelinger. På denne typen Award show er det glitter og glamour med publikum som står i sentrum av et profesjonelt rammeverk styrt av Steven Powers. Spørsmålet er hvem er kveldens vinnere og tar med seg Oscar statuettene hjem.
Med fantastisk lys setting, flott oppdekking, kanskje en artist som synger noen sanger og et band på slutten av kvelden blir dette en magisk kveld som vil huskes i mange år fremover.

Ta kontakt med oss i Topp Arrangement for booking av Steven Powers, hans egentlige navn er for øvrig Francois Sibbald.

Miracle