Stage Dolls

Få dukker har like lang levetid som Stage Dolls. Enda færre holder seg like godt gjennom 30 år. Med dette bandet på scenen blir det nostalgi, kjente hits gjennom mage år og en opplevelse du vil huske i lang tid!

Send en uforpliktende forespørsel på Stage Dolls!

Om Stage Dolls

Bandet som ble stiftet på gamle Daniel Pub i Trondheim for en mannsalder siden, har den dag i dag både jern i ilden og baller i lufta.

Da bandet startet opp på 80-tallet turnerte de nesten utelukkende høst, vinter og vår. Om sommeren skjedde det ingen ting i konsert-Norge. Det er ikke så rent få mil bandet har lagt bak seg i snøstorm og blankis.

En av årsakene til at bandet har klart å beholde populariteten etter så mange år er trofaste fans. Men det mest gledelige er kanskje at de stadig ser yngre generasjoner dukke opp foran scenen.

Stage Dolls har først og fremst vært et live-band som har spilt i omtrent hver eneste bygd og by her til lands, men har også gitt ut 7 studioplater, 1 live-plate og 1 samleplate.

30 år har gått siden bandet skrev ned “bandnavn: Stage Dolls” på et papir på Daniel Pub i Trondheim og her er bandet “still going strong” det har vært og er fortsatt en fantastisk reise !

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!