Sigrid Bonde Tusvik

Få besøk av en av Norges fremste komikere!

Send en uforpliktende forespørsel på Sigrid Bonde Tusvik!

Om Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid Bonde Tusvik er en av Norges fremste komikere, hun har deltatt på utallige show, TV-opptredener, samt humor og konferansieroppdrag for det norske næringslivet i en årrekke. (Foto: John Andresen)

Hun har deltatt på en rekke TV-produksjoner som reporter på «Rikets Røst» programleder i SMS-rulett på VGTV, hadde serien «Sigrid søker kjæreste» og Sigrid blir mamma» Seer-suksessen «Torsdag kveld fra Nydalen» og det kritikerroste talkshowet «Tusvik & Tønne»

Sigrid er frittalende og ikke redd for å si det hun mener og er svært aktivt innenfor samfunnsdebatten og sammen med Lisa Tønne har de en av Norges største podcast med flere hundretusener faste lyttere hver uke. I 2015 vant hun «stå opp prisen»

Sigrid har vunnet to priser under «Komiprisen» for årets kvinnelige scenekomiker for Mot i brøsta og publikumsprisen for årets morsomste sammen med Lisa Tønne. Hun var også nominert i klassene årets kvinnelige TV-komiker og årets stand-up komiker. Hun er for tiden aktuell i sitt første soloshow «Heks on the beach» som viser terningkast 6 og tre 5-ere.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!