Få besøk av en av Norges fremste komikere!

Om Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid Bonde Tusvik er en av Norges fremste komikere, hun har deltatt på utallige show, TV-opptredener, samt humor og konferansieroppdrag for det norske næringslivet i en årrekke.

Hun har deltatt på en rekke TV-produksjoner som reporter på «Rikets Røst» programleder i SMS-rulett på VGTV, hadde serien «Sigrid søker kjæreste» og Sigrid blir mamma» Seer-suksessen «Torsdag kveld fra Nydalen» og det kritikerriste talkshowet «Tusvik & Tønne»

Sigrid er frittalende og ikke redd for å si det hun mener og er svært aktivt innenfor samfunnsdebatten og sammen med Lisa Tønne har de en av Norges største podcast med flere hundretusener faste lyttere hver uke. I 2015 vant hun «stå opp prisen»

Sigrid har vunnet to priser under «Komiprisen» for årets kvinnelige scenekomiker for Mot i brøsta og publikumsprisen for årets morsomste sammen med Lisa Tønne. Hun var også nominert i klassene årets kvinnelige TV-komiker og årets stand-up komiker. Hun er for tiden aktuell i sitt første soloshow «Heks on the beach» som viser terningkast 6 og tre 5-ere.

Video

Miracle