Seilskute

seilskute

Hva ned en seiltur med denne flotte seilskuten som kan ta inntil 43 gjester på sjøen? Det følger med et mannskap på 2 personer slik at man får gjennomført en kjekk og sikker tur for alle sammen. Når man ankommer seilskuten vil man få en liten historiefortelling om skuta. Turen vil foregå rundt i Stavanger skjærgården, men kan også tilpasses kundens ønske og destinasjon i nærmiljøet / Lysefjorden.

Seiling

Man kan for et eksempel planlegge å sette seil som en aktivitet. Seiling er en bra aktivitet, da det er rikelig med muligheter for å involvere seg for alle som ønsker det, seilsetting, klatre i rigg, ut på klyver og jagerbom og beslå forseilene, delta i navigasjonen og styre skuta etter ordre fra de som navigerer. De som av ulike grunner ikke ønsker, eller kan delta fysisk på seilaktivitetene, er allikevel i sammen med de som er aktive, slik at det blir ikke noen form for oppsplitting av to grupperinger.

Vi kan også ta med ei jolle med påhengsmotor, slik at om noen for et eksempel kan ta en tur ut i jolla for å ta bilder og film.

Se flere sommerfester her

Mulighetene er mange

Hva med at gjestene lager hjemmelaget fiskesuppe underveis, som deretter står på menyen som en forrett. Dette er en kjekk aktivitet, og mange syns at det å være med å hakke opp noe snadder som skal oppi gryta er sosialt og gir lagfølelse.

Hva med en konkurranse hvor vi deler opp gjengen i to grupper som skal gjennom 3-4 ulike aktiviteter.
Vi stopper så opp i ei lun vik e.l. når vi skal spise, gjerne slippe ankeret og ligge på svai. Alternativt så kan vi ta sikte på å gå innom på en bestemt plass og ta en spasertur og se oss rundt. Eksempelvis nevner vi at turløypa på Lindøy, en kjekk gåtur og ligger i nærheten av byen.

Til bespisning blir det skalldyrbuffet, hovedsakelig ferske reker og noen fylte krabber, loff, smør, salatblader, sitron, majones, dill og egg. Eventuelt så kan vi ordne et herlig grillmåltid.
Det er også mulig å dekke langbord nede i salongen om det er for kaldt ute til at det er koselig å spise der.

Vi anbefaler på det sterkeste at vi leier inn en trubadur som er med oss på turen, da blir det fort god stemning og allsang på bølgene blå.

Ta kontakt, vi skreddersyr en uforglemmelig tur til ditt firma eller avdeling.