Seilskute

Send en uforpliktende forespørsel på Seilskute!

Om Seilskute

Hva med en seiltur med denne flotte seilskuten? Den tar inntil 43 gjester og det følger med et mannskap på 2 personer slik at man får gjennomført en kjekk og sikker tur.

Når man ankommer seilskuten vil man få en liten historiefortelling om skuta. Turen vil foregå i skjærgården rundt Stavanger, men kan også tilpasses kundens ønske og destinasjon i nærmiljøet / Lysefjorden.

Seiling

Man kan for et eksempel planlegge å sette seil som en aktivitet. Det er rikelig med muligheter for å involvere seg for alle som ønsker det:
– Seilsetting
– Klatre i rigg
– Ut på klyver og jagerbom og beslå forseilene
– Delta i navigasjonen og styre skuta etter ordre fra de som navigerer
De som av ulike grunner ikke ønsker, eller kan delta fysisk på seilaktivitetene, er allikevel sammen med de aktive på dekk, slik at dere holdes samlet under hele seilasen

Vi kan også ta med ei jolle med påhengsmotor, slik at man kan ta en tur ut i jolla for å ta bilder og film hvis ønskelig.

Se flere sommerfester her

Mulighetene er mange

Hva med at gjestene lager hjemmelaget fiskesuppe underveis?Denne står deretter på menyen som en forrett.
Dette er en flott aktivitet, og mange syns at det å være med å hakke opp noe snadder som skal oppi gryta er sosialt og gir lagfølelse.

Hva med en konkurranse hvor vi deler opp gjengen i to grupper som skal gjennom 3-4 ulike aktiviteter.
Vi stopper så opp i ei lun vik e.l. når vi skal spise, gjerne slippe ankeret og ligge på svai. Alternativt så kan vi ta sikte på å gå innom på en bestemt plass og ta en spasertur og se oss rundt. Eksempelvis nevner vi turløypa på Lindøy, en kjekk gåtur som ligger i nærheten av byen.

Til bespisning blir det skalldyrbuffet, hovedsakelig ferske reker og noen fylte krabber, loff, smør, salatblader, sitron, majones, dill og egg. Eventuelt så kan vi ordne et herlig grillmåltid.
Det er også mulig å dekke langbord nede i salongen, om det skulle være for kaldt til å spise ute.

Vi anbefaler på det sterkeste at vi leier inn en trubadur som er med oss på turen, da blir det fort god stemning og allsang på bølgene blå.

Ta kontakt, vi skreddersyr en uforglemmelig tur til ditt firma eller avdeling.

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!