Lei en seilbåt og oppdag Ryfylke

Send en uforpliktende forespørsel på Lei en seilbåt og oppdag Ryfylke!

Om Lei en seilbåt og oppdag Ryfylke

Sommeren nærmer seg, og havet roper navnet ditt. Vi kan friste med bølgeskvulp, iskald drikke og gode venners lag på vår flotte seilskute. Skuta tar inntil 43 gjester, i tillegg til et mannskap på 2 personer. Mannskapet skal sørge for at gjestene får en trygg og morsom tur på havet. Sikkerheten på båten står i høysetet, og det blir gjennomgått en sikkerhetsprosedyre før avgang. Båten har også en jolle, slik at dere kan ta bilder og filme båten på avstand. Ved ankomst vil det bli et kort foredrag om historien til den majestetiske seilskuta. Det ligger mye historie i tauene, og hvis dekket kunne snakke, hadde det fortalt mange røverhistorier. Standard ruten er et par timer rundt i Skjærgården i Stavanger. Her oppdager dere skjulte perler i havet som omringer oljebyen.

Seiling

Det er også mulig å bestemme ruten selv, så lenge det er i nærmiljøet/ Lysefjorden. Da kan vi gå i land på et sted dere bestemmer, og ta en spasertur på land. Et populært stoppested er Lindøy, som er en øy med mye historie. De store, hvite bygningene på øya har mye historie i veggene. Fra 1887 til i dag har byggene blitt brukt som skolebygg. I sine yngre dager var Lindøy assosiert med frykt og redsel, fordi unge gutter ble sendt dit hvis de ikke hadde god oppførsel. I dag blir ikke skolen brukt som et sted å straffe barn, men heller et fristed for ungdom i form av barnevernsenter. Det er også et gårdsbruk med sauer og høylandsfe.

 

Har du aldri seilt før? Fortvil ikke! Vårt eminente mannskap er dyktige til å forklare og guide gjestene, slik at de får den ultimate opplevelsen av å seile en stor skute. Gjestene kan bidra med flere arbeidsoppgaver på båten, blant annet seilsetting og navigering. Seilsetting består av å gjøre seilene klar for heising, heise dem og deretter trimme seilene etter kursen som navigatøren setter. Er du interessert i navigasjon og kartlesing, kan du bistå mannskapet med din kunnskap og få muligheten til å styre skuta. Selv om du ikke har forkunnskaper innenfor kart og navigasjon, er du hjertelig velkommen til å prøve å styre seilskuta med litt hjelp fra kapteinen.

 

Det vil også bli lagt opp til aktiviteter, slik at landkrabbene kan få kjenne på livet på havet. Det vil være aktiviteter som å gå ut på klyver, jagerbom og hjelpe til å beslå forseilene. Hvis du ikke ønsker å delta på aktivitetene vi tilbyr, er det selvfølgelig lov til å avstå. Vi skreddersyr deres seiltur, slik at ingen føler seg utelatt eller tvunget til å delta/avstå fra en aktivitet. Hvis dere ønsker å ha aktiviteter for noen av gjestene, vil de som ikke ønsker å bli med, få muligheten til å være sammen med de som gjør aktiviteter slik at ingen føler seg utelatt.

Se flere sommerfester her

Mulighetene er mange

Å være på en slik tur trenger ikke bare å være seil-fokusert. Vi tilbyr også matlaging i byssa eller på dekk, hvor gjestene kan oppleve en kulinarisk opplevelse. Hva med at gjestene lager hjemmelaget suppe av havets frukter? Fiskesuppen står deretter på menyen som forrett. Dette er en fin måte å praktisere team building og vise frem eller forbedre kokkekunnskapene samtidig som man er sosial med venner og kollegaer. Vi stopper opp i en lun vik hvor vi kaster ankeret, legger oss på svai og nyter en bedre middag. Det serveres skalldyrbuffet som inkluderer hovedsakelig ferske reker, fylte krabber, loff, smør, salatblader, sitron, majones, dill og egg- en klassisk rekeaften. Hvis dere heller ikke tillater oss å sitte ute på dekk.

 

En slik dag kan gjøres enda bedre med musikk. For å sette standarden for dagen anbefaler vi at dere leier en trubadur som kan holde på den gode stemningen gjennom hele arrangementet. Ingenting kan slå godt vær, god mat, godt selskap og allsang på bølgene blå.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en dag du og dine venner/ kollegaer sent vil glemme!

 

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!