Scoundrel Days

En musikalsk festaften med tributebandet «Scoundrel Days» gir deg en a-ha opplevelse

Frontfigur i bandet er komiker Gustav Nilsen, han er kjent for sine parodier. Parodi av Morten Harket har han gjort siden i en årrekke, det er kommet mange gullkorn fra Morten Harket gjennom tidene som passer dette konseptet midt i blinken.

A-ha spilte sin siste konsert i 2010, og det har siden den gang vært et tomrom i norsk pop. Men fortvil ikke, med å benytte dette bandet kan man gjenoppleve A-ha sin storhetstid. Bandet spiller A-ha slik det hørtes ut på deres avslutningskonsert. Musikken til A-ha er fantastisk bra, så den tuller de ikke med. Men det kan komme noen luftige betraktninger mellom sangene.
Bandet består av erfarne musikere fra band som Narum, A1, Penthouse Playboys, Hege Øversveen, Gabrielle pg Shining. I følge Gustav Nilsen har han ikke gått til det skrittet at de har operert seg for å se ut som A-ha, men lover det blir litt sminke og parykk, samt den karakteristiske knekken i overkroppen til Morten.

I tillegg kan du få Gustav som konferansier og underholder under middagen. Musikerne stiller som husband. Menyen kan bli presentert av Gustav som Hellstrøm. Etter middag og påfølgende konsert med bander kommer en ekstra vokalist. Dermed får man en avslutning på kvelden med et knall bra partyband som kjører i gang med coverhits fra 80 tallet og frem til i dag.

Ta kontakt og vi skreddersyr en pakke til ditt arrangement.