Sanseaktivitet med Daniel Rouge Madsen

Daniel Rouge Madsen

Sansekonkurranse med TV2 sin mesterkokk Daniel Rouge Madsen

Det startet som oppvaskhjelp for Daniel og har siden den gang blitt en av Norge fremste kokker og TV personligheter.

Daniel har jobbet på flere stjernerestauranter i Europa og vært Norges Mat ambassadør, som har reist i 10 år for å fronte Norges Mat og mat-kultur fra Singapore til New York. Mesterkokken Daniel har hatt mat show med Gordon Ramsay og servert kongelige, presidenter, politiske personligheter og kjendiser fra hele verden.

Han har vært medforfatter i flere bøker, han har inspirert 100 millioner seere i TV show, programmer, reklamemateriell, aviser og tidsskrifter verden rundt. I Norge har han vært med i programmer som «Alt for Norge», »Det norske måltid» og TV2 sin satsning «Helt Vilt» med skuespiller Stig Henrik Hoff, som hadde 400.000 seere i Norge.

Daniel har alltid vært interessert i vin og har nå lansert sin egen rødvin på polet. Foruten å ha vunnet flere priser verden over, var den største i 2013, da han ble kåret til årets kjendis merkevare i Frankrike, hvor han har inspirert rundt 40 millioner seere og går da i rekkene med vinnere, som Lois Vuitton og Visa.

Sanseaktivitet

Dette er et nytt konsept som er veldig populært da aktiviteten kan gjøre absolutt alle steder. Daniel kan komme til ditt firma om du har arrangement på i eget lokale. Eller han kan komme på på det hotellet dere eventuelt har et kurs, bookes ofte etter kurset / før middagen.

Daniel vil først fortelle litt om seg selv og historien bak hans mat-reise. Deltagerne deles deretter inn i lag og sansene skal testet ut. Man skal gjennom 8 stasjoner hvor man skal føle,høre,smake,lukt og kunnskap og ferdigheter. Og det er selvsagt mat basert på samtlige stasjoner.

Varighet avhenger av antall deltagere og hvordan vil legger opp aktivitetene.

Ta kontakt for mer info og booking.

Kategori