Sanseaktivitet med Daniel Rouge Madsen

Sansekonkurranse med TV2 sin mesterkokk Daniel Rouge Madsen

Send en uforpliktende forespørsel på Sanseaktivitet med Daniel Rouge Madsen!

Om Sanseaktivitet med Daniel Rouge Madsen

Det startet som oppvaskhjelp for Daniel og har siden den gang blitt en av Norge fremste kokker og TV personligheter.

Han  har jobbet på flere stjernerestauranter i Europa og vært Norges Mat ambassadør, som har reist i 10 år for å fronte Norges Mat og mat-kultur fra Singapore til New York. Mesterkokken Daniel har hatt mat show med Gordon Ramsay og servert kongelige, presidenter, politiske personligheter og kjendiser fra hele verden.

Sanseaktivitet er en teambuilding fra Daniel som er veldig populær da aktiviteten kan gjøre absolutt alle steder. Daniel kan komme til ditt firma om du har arrangement på i eget lokale. Eller han kan komme på på det hotellet dere eventuelt har et kurs, bookes ofte etter kurset / før middagen.

Daniel vil først fortelle litt om seg selv og historien bak hans mat-reise. Deltagerne deles deretter inn i lag og sansene skal testet ut. Man skal gjennom 8 stasjoner hvor man skal føle,høre,smake,lukt og kunnskap og ferdigheter. Og det er selvsagt mat basert på samtlige stasjoner.

Varighet avhenger av antall deltagere og hvordan vil legger opp aktivitetene.

Foto

Daniel Rouge Madsen

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!