Samfunnsansvar

Hva er samfunnsansvar?
Samfunnsansvar – CSR – handler om hvordan verdier skapes, og hvordan bedriften påvirker mennesker, miljø og samfunn. Å arbeide med samfunnsansvar i bedriften innebærer å integrere samfunns- og miljømessige hensyn i strategi og daglig drift.

Hvordan tenker Topp Arrangement?
Daglig leder i Topp Arrangement Kristian Ugelstad tror at fremtidens firmaer, ledere og kunder vil bli enda mer opptatt av samfunnsansvar med tiden som kommer. Kristian håper at han kan bidra med at de som ikke har det så bra skal få en bedre hverdag, og har derfor startet et samarbeid med Stiftelsen Sykehusbarn.

Stiftelsen Sykehusbarn:
Stiftelsen ønsker å bidra positivt inn i tilværelsene til alvorlig syke barn som ligger på sykehus. Barna har der en eksistens preget av sykdom og elendighet. Gjennom klovner, lek og moro skal barna bli til del positive erfaringer og få oppleve glede og latter i en ellers trist og grå hverdag! Les mer på: www.sykehusbarn.no eller sjekke ut stiftelsen på face book: www.facebook.com/#!/sykehusbarn.

Hva konkret gjør Topp Arrangement:
Topp Arrangement har valgt å støtte stiftelsen Sykehusbarn med å gi stiftelsen prosenter av sitt årsoverskudd de neste årene. I tillegg skal Topp Arrangement være med å gi barna minimum 2 opplevelser gjennom året, nedenfor finner du info om våre aktiviteter som fortløpende vil bli lagt ut.


VÅR LILLE «BLOGG» OM VÅRE AKTIVITETER LIGGER RETT NEDENFOR

 

Julegaveutdeling SUS 23. desember 2015

Også dette året fikk vi være med Stiftelsen å dele ut gaver på Stavanger Universitetssykehus. Det er så mange fantastiske firmaer som samler inn julegaver til stiftelsen og vi var blant annet innom Quality Airport Hotel Stavanger og hentet gaver hotellet hadde fått inn fra ansatte og gjester. Også dette året var Daglig Leder i Topp Arrangement iført «alvedrakt» og hjalp nissen med å dele ut. Vi setter så stor pris på at vi får lov til å bidra for Stiftelsen innimellom. Å glede andre koster så lite, men betyr så mye for mange!

jul 2015

 

Sommerhilsen 2015

Hvert år støtter vi Stiftelsen Sykehusbarn med en prosentandel av firmaets overskudd. Og driftsåret 2014 viste til at vi fikk den store gleden av å overføre kr. 11.400 til Stiftelsen Sykehusbarn. Vi er helt sikre på at pengene vil glede noen små på Stavanger Universitetssykehus.

sommerhilsen

 

Jultrefest januar 2015

Stiftelsen Sykehusbarn arrangerte januar 2015 juletrefest på Quality Airport Hotel Stavanger. Ungene fikk oppleve julenissen, nissens hjelpere, Leos lekeland, ansiktsmalere, ulike aktiviteter, fikk julegave, spise god mat, stor dessertbuffet med blant annet sjokoladefontene med mye mer. Topp Arrangement var med i planleggingsfasen, satte opp kjøreplan og stilte med teknisk leveranse fra vår tekniske leverandør SEVA. I tillegg vil vi rette en stor takk til de artister som stilte opp for oss denne dagen og nevner blant annet: Jan Rune Holdhus, Ole Alexander, Hilde Selvikvåg og klovnen Tulliball.

Juletrefest januar 2015

Stavanger Universitetssykehus 23. desember 2014

I sammarbeid med Stiftelsen Sykehusbarn gikk Daglig Leder i Topp Arrangement , Julenissen og nissens hjelpere rundt på sykehuset. Vi fikk være med å dele ut julegaver til de små og de litt større. En fantastisk dag på sykehuset rett før jul med sterke øyeblikk da vi fikk se alle smilene til alle barna som tilbringer mye tid på sykehuset.

Stavanger Universitetssykehus 23. desember 2015 bilde

Sommerhilsen juni 2014

Kjekt med varme ord fra stiftelsen sykehusbarn på web og facebook etter vår årlige donasjon som i år blei på kr. 7.200 til stiftelsen for driftsåret 2013:

«Daglig leder i Topp Arrangement Kristian Ugelstad mener at fremtidens firmaer, ledere og kunder vil bli enda mer opptatt av samfunnsansvar med tiden som kommer. Og Kristian er en mann med STORT Hjerte som gjør ord til handling! Gjennom godt samarbeid bidrar Kristian til Stiftelsen Sykehusbarn avd. Vest sine arrangementer i tillegg til at selskapet han leder også gir deler av firmaets overskudd til driften av Stiftelsen. Inger Marie Solvang, Stiftelsen sykehusbarn vest.

Drømmedagene 10. til 12. januar 2014

Stiftelsen sykehusbarn Vest og Hjernesvulstforeningen arrangerte drømmedagene for barn med alvorlig sykdom og deres pårørende for Quality Airport Hotel Stavanger. Topp Arrangement var med fra ide til gjennomføring, ordnet med underholdning for ungene, sto for lyd, lys og teknikk, samt hadde prosjektleder tilstede med tanke på gjennomføringen hele helga. 

Lekerom, legohjørne, kino-rom, hoppeslott, ansiktsmaling, aktiviteter fra Stavanger Kick Off, tegning, dataspill, julenisse, barnebuffet, helikopter, politibiler, brannbil, pølsefest, sjokoladefontene, pocorn, is, trylling med Kevin Lunde, ballongklovnen Tulliball, artister for sykehusbarn, musikalsk med Ole Alexander og Jan Rune Holdhus, ordfører som åpnet arrangementet for å nevne noe.
For en helg det blei, det var en stor ære å kunne bidra til helgen og det viktige arbeidet Stiftelsen Sykehusbarn gjør.

Stavanger universitetssykehus desember 2013

Det er et sitat som heter den største gleden man kan ha er å glede andre, dette stemmer i høyeste grad! Lille julaften og julaften kledde daglig leder i Kristian Ugelstad i Topp Arrangement seg ut som en alv, nissens hjelper. Og sammen med stiftelsen og andre frivilligere blei pakker delt ut til ungene på sykehuset. Topp Arrangement fikk også med seg klovnen Tulliball til å underholde for de minste. Den ekte julenissen var med og det var kjekt å se alle smilene fra ungene som virkelig strålte opp når vi var innom.

Stavanger universitetssykehus juni 2013

Topp Arrangement ved Kristian Ugelstad møtte leder for stiftelsen sykehusbarn Trond Espen Hansen på universitetssykehus for blant annet å starte planleggingen til stort arrangement i januar 2014. Arrangementet vil rette seg mot syke barn og deres pårørende. Med på møte var også hjernesvulstforeningen og representant for kreftforeningen. Leker blei delt ut til barna og en sjekk på totalt kr. 20.000 ble gitt til barneavdelingen.