Sambaladies

Sambaladies

Sambaladies garanterer skyhøy stemning, kraftige rykk i dansefoten, og et forrykende show du aldri har sett maken til!

Denne dansegruppa leverer latinoshow fullpakkede med energi, fengende rytmer og fargerike kostymer. Deres spesialitet er karnevalsamba og i all beskjedenhet; de leverer rett og slett sambashow i verdensklasse! De stiller på alle typer arrangement; kickoff, produktlanseringer, sommerfester, julebord, teambuildingaktiviteter med mer.

De har blant annet gjort show på TV2, NRK, God Morgen Norge, Skal vi Danse og Stjernekamp. De har også holdt show i Brasil og selvfølgelig deltatt på den verdenskjente karnevals paraden i Rio de Janeiro! Kan bookes med 3,4 eller 5 sprudlende jenter, alt etter budsjett og omfang på arrangementet.  Alle har bakgrunn innenfor dans og kan derfor mikse inn mange ulike stiler i koreografiene sine. De skreddersyr også show etter kundens ønske!
Jentenes spesialitet er ekte karnevals samba fra sambaens vugge; Rio de Janeiro!! De stiller i fargesprakende kostymer som får selveste karnevalet til å blekne; deres show er virkelig et fyrverkeri av farger, rytmer, dans og energi!
De er også eksperter på å få med seg deltakerne på arrangementet. Mens kvelden enda er ung, setter de i gang med superenkle koreografier slik at alle kan få seg en skikkelig swing på dansegulvet. Anbefales på det sterkeste! Enkelt og moro for alle! Eller kanskje firmaets sjef øver en time med jentene i forkant av kvelden slik at gjestene får seg en herlig overraskelse.
I tillegg til sine egne show, kan de også supplere danseshowet med musikere som spiller live sambamusikk og en dyktig artist! Man kan kombinere med en utvalgt konferansier som passer rett inn i konseptet til jentene. Eller om man ønsker å kombinere samba med fotball og capoeira: jentene samarbeider med verdensmester Azun Freestye som tar sambafotballen til nye høyder med sine spektakulære fotballtriks og Kleyton Capoeira som tar saltoer som ingen har sett før! Denne miksen blir en uforglemmelig mix av godbiter.

Vi garanterer at stemningen går rett i taket! Sjekk de 3 videoene nedenfor for en liten smakebit og ta kontakt med oss i Topp Arrangement for booking eller spørsmål.

Video fra «skal vi danse» – Intro

Video fra «stjernekamp» – med artist

Video fra «God Morgen Norge» – sambashow