Årets viktigste frokost

Bli med på årets viktigste frokost, veldedighetsfrokost til inntekt for Abri Aid. Torsdag 29. august 2019!

Det inviterer Frokost for Abri Aid 29. august kl. 08.15 på Quality Airport Hotel Stavanger. Det blir frokost, auksjon, mingling og underholdning av blant annet Rune Bjerga og Espen Hana. Abri Aid og MoSA gir også innblikk i arbeidet de gjør, samt situasjonen Libanon.

Quality Hotel Pond, Quality Hotel Residence og Quality Airport Hotel Stavanger har gått sammen i sitt støreste WeCare-prosjekt noensinne. Det samles inn midler som går uavkortet til utstyr, brensel og medisinsk hjelp til flyktninger bosatt i leirer ved grensen til Syria.

Pengene skal formidles via Abri Aid, som har besøkt Libanon 20 ganger de siste 2 årene. De jobber tett med libanesiske myndigheter i Ministry of Social Affairs (MoSA), som har ansvaret for flyktningkrisen I landet.

Topp Arrangement kunne selvsagt ikke si nei til å støtte opp rundt dette fantastiske arrangementet og bistår blant annet med planlegging og deler av innholdet til frokosten.

Begrenset antall billetter, pris for frokosten kr. 150,- som går i sin helhet til Abri Aid.
Meld deg på her: www.docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe06gSwGZOsJm8H4EtXUMilt0VzXrG0X1-EE_Uz35nO3QeRrw/viewform?fbclid=IwAR2wPlfct1Zc319ZtrJSuoiOKDan6AceIl1QvwZZkqkuNGISZlDI9aMuEiM

Offisiell side Abri Aid: www.abriaid.org