Språkrådet hyller Ulveseters bilder og hans humoristiske vinklinger og vi garanterer et foredrag hvor du både lærer om det norske språket med en god dose latter underveis.

Om Særskrivningsfeil – Andrè Ulveseter

Ulveseter har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver i Kystverket, bosatt i Ålesund, men opprinnelig fra Bergen. Jobber som fulltidskomiker i tillegg til å reise landet rundt med sine foredrag.

Når han holder sine foredrag om særskrivningsfeil, som han selv kaller for «en epidemi i den norske språket» får du en rekke eksempler på grunnen til viktigheten med å skrive feil og hvilket følger det kan føre til med et lite ord skrevet feil.

Ulveseter er mannen bak Facebook-siden, «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», som i løpet av 5 dager 100.000 følgere. Den ble fort en snakkis både i media og på sosiale medier. Han er også forfatter av bøkene, «Ett ord – bilder i kampen mot særskrivingsfeil».

Og skulle du mangle en konferansier gjennom dagen eller ønsker humorinnslag løpet av kvelden har denne foredragsholderen hele 20 års erfaring som komiker i tillegg.

Noen tilbakemeldinger fra foredraget

«Latteren satt løst og lærerne tror fullt og fast på at det blir null særskrivingsfeil i fremtiden. Terningkast 6.»

“Veldig bra! Morsomt, tankevekkande, nyttig og underhaldande.” Anbefales»

«Et kreativt foredrag som stimulerte til fornyet innsats for korrekt myndighetsspråk! Beste norsktime siden barneskolen!»

«Andrè formidler “Bilder i kampen mot særskrivingsfeil” på en forståelig måte og med mye humor. Her var det masse å lære om kommunikasjon og ikke minst, hvordan man ikke skal gjøre det. Skulle ønske han viste enda flere eksempler på særskrivingsfeil, for de var utrolig morsomme. Vel gjennomført foredrag!»

Bilder

Ananans