Roar Brekke

Med en underholdende bruk av fysikk og musikk, med 20 års erfaring med stand-up kan det fort bli en kjekk kveld. Roar får deg til å gapskratte av dine egne erfaringer og tabber, vaner og uvaner.

Send en uforpliktende forespørsel på Roar Brekke!

Om Roar Brekke

Roar Brekke debuterte allerede i 1997, har gjort over 2000 opptredener og satt opp hele 5 enmannsshow. For det siste showet ”All verdens tid” ble han nominert til Nrks Komipris for Beste standup 2016 og flere strålende anmeldelser i pressen.

Hans inkluderende humor har gjort ham til en favoritt på en rekke sommerevyer og som konferansier/komiker for konferansier og firmaarrangementer.

Roar er opprinnelig fra Odda, og man skal ikke se bort fra en imitasjon av Lothepus når komikeren står på scenen, han elsker å gå inn i karakterer og bruke mimikk og kroppsspråk for å lokke frem gaplatteren. Roar Brekke sitt varemerke er å kombinere verbal humor med hysteriske fysiske innslag.

Med å booke Roar kan man fort oppleve Askeladden på helt nye eventyr, parodi på dansestilene du ser på byen, en pappa på sidelinjen under fotballkamp (i slow motion), – og en grundig instruksjon i hvordan spise hot dog etter julebord…

Roar er dessuten en erfaren konferansier og toastmaster for både små og store arrangementer. Han gjør også skjult teater.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!