Roar Brekke

roarbrekke

Roar får deg til å gapskratte av dine egne erfaringer og tabber, vaner og uvaner.

Roar Brekke debuterte allerede i 1997, har gjort over 2000 opptredener og satt opp hele 5 enmannsshow. For det siste showet ”All verdens tid” ble han nominert til Nrks Komipris for Beste standup 2016 og flere strålende anmeldelser i pressen.

Hans inkluderende humor har gjort ham til en favoritt på en rekke sommerevyer og som konferansier/komiker for konferansier og firmaarrangementer.

Roar er opprinnelig fra Odda, og man skal ikke se bort fra en imitasjon av Lothepus når komikeren står på scenen, han elsker å gå inn i karakterer og bruke mimikk og kroppsspråk for å lokke frem gaplatteren.

Roar Brekke sitt varemerke er å kombinere verbal humor med hysteriske fysiske innslag. Med en underholdende bruk av fysikk og musikk, med 20 års erfaring med stand-up kan det fort bli en kjekk kveld.

Med å booke Roar kan man fort oppleve Askeladden på helt nye eventyr, parodi på dansestilene du ser på byen, en pappa på sidelinjen under fotballkamp (i slow motion), – og en grundig instruksjon i hvordan spise hot dog etter julebord…

Det er den varme, gjenkjennende humoren som ligger denne 2-barnsfaren nærmest, noe som har gjort ham til en favoritt hos alle aldersgrupper.

Roar har gjort hundrevis av opptredener for firma over det ganske land. Middager, kick-off, salgsmøter, julebord m.m. Her vil han vanligvis komme inn og gjøre en halvtimes innslag under middagen. Han vil da plukke standup-poenger som passer perfekt til nettopp dette publikummet.

Han kan også spesialskrive poeng mot firmaet eller ansatte. Det eneste som trengs er en del input fra oppdragsgiver.

Roar er dessuten en erfaren konferansier og toastmaster for både små og store arrangementer. Han gjør også skjult teater.

Ta kontakt for booking av Roar Brekke.

VIDEO

 

VIDEO – ROAR IMITERER LOTHEPUS

 

Kategori