Med en underholdende bruk av fysikk og musikk, med 20 års erfaring med stand-up kan det fort bli en kjekk kveld. Roar får deg til å gapskratte av dine egne erfaringer og tabber, vaner og uvaner.

Om Roar Brekke

Roar Brekke debuterte allerede i 1997, har gjort over 2000 opptredener og satt opp hele 5 enmannsshow. For det siste showet ”All verdens tid” ble han nominert til Nrks Komipris for Beste standup 2016 og flere strålende anmeldelser i pressen.

Hans inkluderende humor har gjort ham til en favoritt på en rekke sommerevyer og som konferansier/komiker for konferansier og firmaarrangementer.

Roar er opprinnelig fra Odda, og man skal ikke se bort fra en imitasjon av Lothepus når komikeren står på scenen, han elsker å gå inn i karakterer og bruke mimikk og kroppsspråk for å lokke frem gaplatteren. Roar Brekke sitt varemerke er å kombinere verbal humor med hysteriske fysiske innslag.

Med å booke Roar kan man fort oppleve Askeladden på helt nye eventyr, parodi på dansestilene du ser på byen, en pappa på sidelinjen under fotballkamp (i slow motion), – og en grundig instruksjon i hvordan spise hot dog etter julebord…

Roar er dessuten en erfaren konferansier og toastmaster for både små og store arrangementer. Han gjør også skjult teater.

Video

Miracle