Return

I 1985 blei bandet Return et faktum og vant NRK`s rockemønstring med låten ”Sheila”.To år senere slippes deres første cd ”To the top” og låten ”Sing me a song” ligger 56 uker på norsktoppen!

Send en uforpliktende forespørsel på Return!

Om Return

Utover åtti og nitti tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eks. I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 80 000 eks og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår. I 2005 kom albumet ”Return” og deretter fulgte cd/dvd`n Best of….both worlds som solgte til gull.

I 2009 valgte bandet å ta en ny pause slik at det ble tid til andre musikkprosjekter. Knut Erik har gitt ut en cd på norsk, Øyvind og Tore har vært travle med sine bandprosjekter og Steinar har utviklet sin låtskriverkarriere.

Når Return nå bestemte seg for igjen å øke aktiviteten i 2012, blei Steinar Hagen erstattet med Henning Ramseth som ny gitarist i bandet. Henning har vært med som ekstra musiker og produsent i mange år. Atter en gang vil man høreå låter som Bye bye Johnny, Change the attitude og Sing me a song runge utover Norges festivalpublikum og bandet gleder seg som aldri før til å presentere den nye versjonen av Return.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!